- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι διοικήσεις και οι δημοσιογραφικές ομάδες της ιστοσελίδας Liberal.gr, της εφημερίδας Φιλελεύθερος και του τηλεοπτικού σταθμού Action24 ανακοίνωσαν σήμερα την απόφασή τους για πλήρη και απόλυτη συνεργασία σε όλο το εύρος που καλύπτουν οι δραστηριότητές τους.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Με τη δημιουργία του νέου επιχειρηματικού σχήματος που βασίζεται στην αρχή «η ισχύς εν τη ενώσει» αλλά και το όραμα και το πάθος όλων μας, πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα βελτιωθούν τα υφιστάμενα μέσα, αλλά θα προκύψουν πολλές δυνατότητες για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.
Ο απολύτως εφικτός στόχος είναι η ποιοτική αναβάθμιση και των τριών μέσων ενημέρωσης και η οικονομική τους ευρωστία ως θεμέλιος λίθος της ανεξαρτησίας τους. Είναι αδιαπραγμάτευτη η δέσμευσή μας ότι το νέο σχήμα θα υπηρετήσει τις αρχές της πολυφωνίας, του πλουραλισμού και της ενημέρωσης που δεν προσβάλλει, αλλά τιμά και σέβεται τον πολίτη.
Κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει μια υγιή αγορά μέσων ενημέρωσης, η οποία θα λειτουργεί μεν με κανόνες, αλλά χωρίς τη μακρά χείρα οποιασδήποτε εξουσίας που υπό το πρόσχημα του ρυθμιστή θα ελέγχει και θα χειραγωγεί την πληροφόρηση.
Αδιαπραγμάτευτη είναι και η πίστη μας στους δημοκρατικούς θεσμούς και τις δημοκρατικές παραδόσεις, καθώς και στις αξίες της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης. Αυτή τη δημοσιογραφία θα υπηρετήσουμε. Ορίζοντας ως τελικό κριτή ασφαλώς τους αναγνώστες μας και τους τηλεθεατές μας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.