TV & Media

Μαρία Μενούνος: Το όνειρό της είναι να μείνει έγκυος, αλλά οι γιατροί την αποθαρρύνουν

Πρώτη φορά η ελληνοαμερικανίδα σκέφτεται φωναχτά την επιλογή της παρένθετης μητέρας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Μενούνος
Μαρία Μενούνος / © Facebook

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε πριν από λίγους μήνες στο χωριό του πατέρα της στην Ελλάδα και ανυπομονεί να κάνει οικογένεια.

Η 39χρονη ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό People και μία στο InStyle. Και τις δύο φορές για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη μείνει έγκυος καθώς αυτό θα έθετε την υγεία της σε κίνδυνο.

Η Μενούνος είχε ξεκινήσει διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης πριν διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και αμέσως μετά το χειρουργείο ο γιατρός της τής είπε να μην κάνει άλλη εξωσωματική. «Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας», αποκαλύπτει η ίδια. «Έχω κάποια ωάρια στην κατάψυξη, μπορεί να προχωρήσουμε σε εμφύτευση. Αν δεν γίνεται θα επιλέξουμε μια παρένθεση μητέρα».


«Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε παιδιά», υποστηρίζει και ο 51χρονος σύζυγος της Μενούνος, Κέβιν Αντεργκάρο. «Αλλά ανησυχώ πολύ για το αν μπορεί η Μαρία να αντέξει τη δοκιμασία της εγκυμοσύνης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ