TV & Media

Κέλι Μπρουκ: «Έχασα κιλά όταν ο σύντροφός μου με παρομοίασε με μπαλόνι» (εικόνες)

«Πέταξε» 7 κιλά σε δύο μήνες και απογείωσε την ερωτική της ζωή

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέλι Μπρουκ
Κέλι Μπρουκ/@iamkb/Instagram

Τους λόγους που την ώθησαν να χάσει 7 κιλά σε δύο μήνες αποκάλυψε σε πρόσφατες συνεντεύξεις της η Κέλι Μπρουκ.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός με τις χυμώδεις καμπύλες υποστήριξε ότι η αρχή έγινε όταν ο σύντροφός της, Τζέρεμι Παρίσι, την παρομοίασε με... μπαλόνι. Παράλληλα, υπήρχαν και τα προβλήματα στην πλάτη και τη μέση της λόγω του μεγάλου στήθους της. Και μέσα σε όλα αυτά, ήταν και η μάνα της που... την «έπρηζε» να σταματήσει να τρώει.

Βάζοντας, λοιπόν, ως στόχο ο καινούριος χρόνος να τη βρει αισθητά αδυνατισμένη, πήρε την απόφαση να βελτιώσει τις διατροφικές της επιλογές και ξεκίνησε να πηγαίνει συχνότερα στο γυμναστήριο.

Πλέον, αγοράζει δύο νούμερα μικρότερα στα ρούχα της, οι πόνοι στην πλάτη της σταμάτησαν και τόσο η ψυχολογία όσο και η ερωτική της ζωή με τον νεότερο σύντροφό της... απογειώθηκαν.

«Το στήθος μου είναι πραγματικά μεγάλο και με πίεζε στη μέση. Κατέληξα στον χειροπρακτικό» τόνισε η 39χρονη, ενώ αποκάλυψε πως πριν χάσει τα κιλά ανέβαζε στα social media παλιές φωτογραφίες, φροντίζοντας παράλληλα οι τωρινές να μη δείχνουν την πραγματική της κατάσταση στους followers.

«Άρχισα να νοσταλγώ το σώμα που είχα. Παραδέχομαι ότι έχασα τη φόρμα μου, φθάνοντας στο σημείο να μην μπορώ να βρω ρούχα για το στήθος και τους γοφούς μου» ανέφερε στο περιοδικό Closer, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως δεν ήταν λίγες οι φορές που κατηγορούσε τις υπηρέτριες του σπιτιού ότι στένευαν επίτηδες τα τζιν της για να μη χωρά σε αυτά.

Σε άλλη της συνέντευξη στο περιοδικό The Sun's Fabulous, αποκάλυψε: «Η ερωτική μου ζωή απογειώθηκε. Πιστεύω ότι όταν χάνεις βάρος, θέλεις σίγουρα να κάνεις περισσότερο σεξ. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθησή σου από την αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Αποκτάς περισσότερη ενέργεια και αισθάνεσαι πολύ καλύτερα».

Μια ματιά στο επίσημο ημερολόγιό της για το 2019, όπου ποζάρει με μπικίνι και χωρίς, θα πείσει και τους πλέον δύσπιστους πως η «εκρηκτική» Κέλι επέστρεψε δριμύτερη...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ