- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αποκαλυπτικός ο ιδρυτής του CNN, Τεντ Τέρνερ: Πάσχω από άνοια
Δυσκολεύεται να θυμηθεί ακόμα και πώς λέγεται η ασθένειά του
Ο Τεντ Τέρνερ, ιδρυτής του τηλεοπτικού δικτύου CNN και μεγιστάνας των αμερικανικών ΜΜΕ αποκάλυψε ότι πάσχει από άνοια με σωμάτια Lewy, μια νευροεκφυλιστική ασθένεια, σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί αύριο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο 79χρονος Τεντ Τέρνερ δυσκολεύεται να θυμηθεί πώς ονομάζεται η ασθένειά του.
«Πρόκειται για μια ελαφρύτερη κατάσταση σε σύγκριση με το Αλτσχάιμερ. (Οι δύο ασθένειες) μοιάζουν, όμως είναι λιγότερο σοβαρό, το Αλτσχάιμερ είναι μοιραίο» εξήγησε ο ίδιος, σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα πριν από την προβολή της συνέντευξης.
«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν έχω αυτό. Όμως... δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα».
Η άνοια με σωμάτια Lewy πλήττει 1,5 εκατομμύρια Αμερικανούς. Ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς έπασχε από αυτήν τη νόσο.
Από τα βασικά συμπτώματά της είναι η κόπωση και η απώλεια μνήμης, εξήγησε ο Τεντ Τέρνερ στη συνέντευξη που παραχώρησε.
Πρώην σύζυγος της ηθοποιού Τζέιν Φόντα, ο Τεντ Τέρνερ ίδρυσε το 1980 το CNN, το πρώτο ειδησεογραφικό δίκτυο συνεχούς ροής, μια επανάσταση στον κόσμο των ΜΜΕ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.