TV & Media

Επιτέλους ένας γάμος που ο Τζορτζ το διασκέδασε και η πριγκίπισσα Σάρλοτ έπεσε.. στα σκαλιά (εικόνες)

Ο μικρός πρίγκιπας ήταν η «ψυχή της παρέας» στη γαμήλια τελετή της πριγκίπισσας Ευγενίας

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-1051959996.jpg
© Yui Mok - WPA Pool / Getty Images / Ideal Images

Μπορεί η νύφη και ο γαμπρός να είχαν άγχος καθώς τα μάτια του κόσμου ήταν στραμμένα πάνω τους, αλλά τα παρανυφάκια στη γαμήλια τελετή της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ το καταδιασκέδασαν.

Ειδικά, ο κατά κανόνα αμήχανος και ντροπαλός πρίγκιπας Τζορτζ ήταν πιο χαμογελαστός και ευδιάθετος από ποτέ. Με διαφορά ο πεντάχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον πέρασε στο σημερινό γάμο που τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνδσορ  πολύ καλύτερα από ό,τι είχε περάσει στον γάμο του θείου του Χάρι και της θείας Μέγκαν.

Ο Τζορτζ γελούσε συνέχεια με τα πειράγματα της ξαδέλφης του Σαβάνα Φίλιπς. Μάλιστα μιμήθηκε ότι έπαιζε τρομπέτα τη στιγμή της άφιξης της προγιαγιάς του, της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄της Αγγλίας.

20175330.jpg
© EPA/NEIL HALL


Τα παρανυφάκια, πάντως, έδωσαν μάχη με τα στοιχεία της φύσης. Ο γάμος τελέστηκε με πολλά μποφόρ.

Η πάντα άνετη και επικοινωνιακή πριγκίπισσα Σάρλοτ, αδελφή του Τζορτζ, είχε ένα μικρό ατύχημα, καθώς έχασε την ισορροπία και έπεσε στις σκάλες της εκκλησίας.

20175440.jpg
© EPA/NEIL HALL

Παρόλα αυτά με αυτοπεποίθηση μικρής βασίλισσας σηκώθηκε σαν να μη συνέβη τίποτα και συνέχισε να χαιρετά τον κόσμο με πόζα και σκέρτσο.

20175368.jpg
© EPA/NEIL HALL

20176766.jpg
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ