- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μέγκαν Μαρκλ: «Καλώς ήρθες, μαμά, στο Λονδίνο» - Πρώτη επίσημη βασιλική εκδήλωση για τη Δούκισσα του Σάσεξ (εικόνες, video)
Για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Χάρι αφήνει τη σύζυγό του να σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν κάνει το βασιλικό πρωτόκολλο κουρελόχαρτο.
Χθες Πέμπτη η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, ανέλαβε και επισήμως τα πριγκιπικά της καθήκοντα καθώς διοργάνωσε την πρώτη της φιλανθρωπική εκδήλωση στο παλάτι του Κένσινγκτον.
Η Δούκισσα του Σάσεξ έστησε μια υπαίθρια γιορτή μετά γεύματος για την επίσημη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής που δημιουργήθηκε από τις γυναίκες της κοινότητας «Τhe Hubb Community Kitchen», για φιλανθρωπικό σκοπό και το οποίο γιορτάζει τη δύναμη της μαγειρικής να φέρνει κοντά τους ανθρώπους.
Πρόκειται για ένα κοινοτικό πρόγραμμα που διοργανώθηκε στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς στον πύργο Γκρένφελ του δυτικού Λονδίνου. Η Μέγκαν Μαρκλ έχει γράψει τον πρόλογο του βιβλίου και δεν έπαψε να στηρίζει έμπρακτα και με την παρουσία της στην κοινότητα τις γυναίκες του Hubb.
I could be wrong but I reckon we’ve caught Prince Harry red handed stealing some samosas from the Meghan’s ‘Together’ cookbook event they were at today!! Have a watch... #HubbCommunityKitchen @KensingtonRoyal pic.twitter.com/3BWd0TYqj8
— Chris Ship (@chrisshipitv) September 20, 2018
Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν η παρουσία της Ντόρια Ράγκαντ, της μητέρας της Μαρκλ, στην εκδήλωση. Δεν υπάρχει προηγούμενο. Η Ράγκλαντ δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, είναι απλά συγγενείς. Και οι συγγενεός δεν προβλέπεται να συνοδεύουν τα μέλη της οικογένειας στα φιλανθρωπικά τους καθήκοντα.
Η παρουσία της Ράγκλαντ είναι μια επιπλέον απόδειξη ότι το πριγκιπικό ζευγάρι του Σάσεξ είναι αποφασισμένο να γράψει τους δικούς του κανόνες και να σπάει τις παραδόσεις αιώνων.
🎉 The Duke and Duchess of Sussex and Ms. Doria Ragland are today celebrating the launch of ‘Together: Our Community Cookbook’ with the women of the Hubb Community Kitchen #CookTogether pic.twitter.com/MRGFjNJxM6
— The Duke and Duchess of Cambridge (@KensingtonRoyal) September 20, 2018
Ακόμα και το στιλ της εκδήλωσης ήταν διαφορετικό και είχε τη σφραγίδα του Χάρι και της Μέγκαν. Δεν έκοψαν κορδέλες, δεν έγιναν τα αποκαλυπτήρια κάποιας πλάκας, καμία επισημότητα. Μόνο αγκαλιές, φιλιά και τρυφερές χειρονομίες από την πλευρά του Δούκα του Σάσεξ.
«Μόλις πρόσφατα μετακόμισα στο Λονδίνο και αμέσως ένιωσα να με αγκαλιάζουν οι γυναίκες στην κουζίνα, την θέρμη και την ευγένειά σας και επίσης ότι μπορώ να βρίσκομαι σε αυτήν την πόλη και να βλέπω σε ένα μικρό δωμάτιο πώς πολυπολιτισμική είναι» υπογράμμισε η Μέγκαν, απευθυνόμενη σε όσους ενεπλάκησαν στο σχέδιο και παρέστησαν σε γεύμα στο παλάτι του Κένσινγκτον. «Προσωπικά, νιώθω τόσο περήφανη που ζω σε μια πόλη με τόση πολυπολιτισμικότητα. Είναι πραγματικά εκπληκτικό».
Το βιβλίο «Together: Our Community Cookbook» (Μαζί: Το βιβλίο μαγειρικής της κοινότητάς μας) περιλαμβάνει 50 συνταγές που μοιράστηκαν γυναίκες των οποίων οι κοινότητες επλήγησαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην 24ώροφη εργατική πολυκατοικία στις 14 Ιουνίου 2017.
Βρετανικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι δεν συνηθίζεται συγγενείς να εμπλέκονται στις επίσημες εκστρατείες των μελών της βασιλικής οικογένειας, αναφέροντας ότι η Ράγκλαντ, που δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση με την κόρη της μετά τον γάμο, είπε στους καλεσμένους μόλις έφθασε: «Γεια, είμαι η μητέρα της Μεγκ».
Meghan Markle has been making secret visits to a Grenfell community kitchen since January – today, she’s supporting a cookbook to help raise money for it.
— Channel 5 News (@5_News) September 17, 2018
In a video filmed by Kensington Palace, the Duchess of Sussex is shown cooking meals alongside members of the community. pic.twitter.com/f0n5KoS1go
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.