- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Ελένη Φουρέιρα: Ευτυχισμένη με το δικό της αστέρι στην «Πλατεία Διασημοτήτων» της Αγίας Νάπας (εικόνες)
Μετά τους Φραγκούλη, Παντελίδη και Μαζωνάκη στο κυπριακό… Χόλιγουντ
Απέκτησε το δικό της αστέρι στην «Πλατεία Διασημοτήτων Αγίας Νάπας» η Ελένη Φουρέιρα και ποζάρει ευτυχισμένη για την εν λόγω αναγνώριση από το νησί που η τραγουδίστρια εκπροσώπησε φέτος στο διαγωνισμό της Eurovision.
Έχουν προηγηθεί τα αστέρια των Μάριου Φραγκούλη, Παντελή Παντελίδη και Γιώργου Μαζωνάκη .
«Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Διασημοτήτων στη παρουσία πλήθος κόσμου», αναφέρει το δελτίο Τύπου του δήμου του τουριστικού θέρετρου της Κύπρου. Την τραγουδίστρια υποδέχθηκε στην Πλατεία ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, ο οποίος καλωσόρισε την Ελένη Φουρέιρα στην Αγία Νάπα και της εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος αποφάσισε να τοποθετήσει πλάκα – αστέρι με το όνομα της στο συγκεκριμένο χώρο.
Η τραγουδίστρια ήταν φανερά συγκινημένη.
Το όνομα Αγία Νάπα προέρχεται από ομώνυμο μοναστήρι που κατά την εποχή της Ενετικής κατοχής βρισκόταν στο κέντρο της πόλης. Το όνομα ‘Αγία Νάπα’ σημαίνει ‘Άγια του δάσος’ για αυτό και οι ντόπιοι αποκαλούν την περιοχή τους Χόλιγουντ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.