- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κάρυ, ρακές και γαμοπίλαφο - Γάμος αλά Μπόλιγουντ στο Σίσι Λασιθίου (εικόνες)
Η πασίγνωστη σχεδιάστρια κοσμημάτων Coomi πάντρεψε τον γιο της στην Κρήτη και δεν τσιγκουνεύτηκε στα έξοδα
Ντανιέλα το όνομα της νύφης και Σαχίλ το όνομα του γαμπρού και υιού της διάσημης σχεδιάστριας κοσμημάτων Coomi (Coomi Khanna Bhasin). Ένας γάμος με άρωμα Ινδίας και Μπόλιγουντ με φόντο το Αιγαίο και την Κρήτη. Η Ινδή σχεδιάστρια, η οποία είναι μία από τις πλέον αγαπημένες πολλών σταρ του Χόλιγουντ (Τζούλια Ρόμπερτς, Μπιγιονσέ, Σοφία Βεργκάρα κ.ά.) πάντρεψε τον γιο της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Σίσι Λασιθίου.
Οι 300 και πλέον καλεσμένοι διέμειναν στο νησί για τέσσερις ημέρες. Οι περισσότεροι αφίχθηκαν στην Κρήτη με ιδιωτικά αεροπλάνα και ελικόπτερα, ενώ για τις μετακινήσεις τους «επιστρατεύτηκαν» λιμουζίνες.
Ο γάμος ήταν παραδοσιακός με πλήθος ινδικών τελετών, όπως είναι η γιορτή των λουλουδιών και η γιορτή των χρωμάτων, μία θρησκευτική εορταστική τελετή για καλή συγκομιδή και γονιμότητα η οποία συνηθίζεται στη χώρα.
Λίγα λόγια για το ζευγάρι: Ο γαμπρός Σαχίλ ζει κι αυτός στη Νέα Υόρκη. Όπως η διάσημη μαμά του ο Σαχίλ ασχολείται με το κόσμημα. Αξίζει να ειπωθεί ότι ο Σαχίλ πήγε να συναντήσει την αγαπημένη του Ντανιέλα από το Μεξικό πάνω σε άλογο και με σχεδόν καλυμμένο το πρόσωπό του όπως προστάζει το έθιμο.
Η εκθαμβωτική Ντανιέλα φορούσε το παραδοσιακό ινδικό Σάρι σε κόκκινο χρώμα που υποδηλώνει την καλή τύχη και την εύνοια για την γυναίκα το οποίο συνδύασε με ένα πανάκριβο διαμαντένιο κόσμημα στο λαιμό και χρυσά βραχιόλια, όλα δημιουργίες της πεθεράς της. Το ζευγάρι έλαμπε από χαρά σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου που έγινε δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον ελληνικό ήλιο.
Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Coomi Khanna Bhasin έφτασε στην Κρήτη πολύ νωρίτερα από το ζευγάρι και τους καλεσμένους. Η φωτογραφία που ακολουθεί τραβήχτηκε 11 ημέρες πριν από τον γάμο όπως αναφέρει στη λεζάντα η Ινδή σχεδιάστρια.
Στη δεξίωση, ο ουρανός φωτίστηκε από τα αμέτρητα βεγγαλικά και οι καλεσμένοι, ανάμεσα τους μάνατζερ γνωστών ηθοποιών από Αμερική και Ινδία και εκπρόσωποι από τον χώρο του αμερικανικού θεάματος, απόλαυσαν τα ιδιαίτερα και εντυπωσιακό σκηνικό με «άρωμα» Ινδίας που είχε στηθεί.
Όλοι φυσικά οι προσκεκλημένοι και κυρίως οι γυναίκες ήταν ντυμένες ανάλογα με πολύχρωμα ινδικά φορέματα με ιδιαίτερα χρυσοκέντητα μοτίβα και κοσμήματα με πολύτιμους λίθους. Τέλος, ο σεφ ήταν Ινδός, ο ιερέας από Αγγλία και τυμπανιστές από Λονδίνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα συλλογή της Coomi είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.