TV & Media

Ροντ Στιούαρτ: Αρνήθηκα τρίο με τον Τζάγκερ

«Μου το ζήτησε δύο φορές»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45011-94135.jpg

Πηγαίος, όπως πάντα, ήταν ο 68χρονος Ροντ Στιούαρτ σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Radio Times. Όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το πόσο καλύτερος τραγουδιστής είναι από τον Μικ Τζάγκερ.

Το ζουμί της συνέντευξης όμως έρχεται παρακάτω: «Αρνήθηκα να κάνω τρίο με τον Μικ Τζάγκερ. Μου το ζήτησε δυο φορές. Μια με εμένα, εκείνον και την τότε κοπέλα μου, την Ντι Χάρινγκτον. Και μια με εμένα, εκείνον και τη σύζυγό του, Μπιάνκα. Αρνήθηκα αμφότερες τις προτάσεις. Έχω κάνει τέτοιου είδους πράγμα μόνο μια φορά στην ζωή μου, με δυο Κινέζες. Δεν μου αρέσει. Προτιμώ τις πιο προσωπικές και ρομαντικές καταστάσεις».

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε της λαρυγγικής υπεροχής του έναντι του τραγουδιστή των Στόουνς: «Ο Μικ είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής blues, αλλά από τεχνικής άποψης δεν είναι τόσο καλός όσο εγώ. Έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με αυτό που διαθέτει».

Όσο για το παράπονό του; Τον θίγει το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη ιππότης, όπως οι Μικ Τζάγκερ και Τομ Τζόουνς, οι οποίοι επίσης δεν ζουν στην Βρετανία. «Δεν γκρινιάζω. Αν είναι να έρθει ο τίτλος, θα έρθει. Άλλωστε έχω κάτι κοινό με την βασίλισσα. Έχουμε και οι δυο την ίδια κουπ εδώ και 45 χρόνια!»

Δ.Κ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ