- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Γιατί η Σαρλίζ Θερόν ζητούσε συνέχεια «συγγνώμη» από τους συντελεστές της τελευταίας της ταινίας
«Είχα στιγμές που φοβόμουν να πάω για φαγητό μαζί με άλλους...»
Ο χαρακτήρας που υποδύεται η Σαρλίζ Θερόν στη νέα μαύρη κωμωδία «Gringo» είναι τόσο φοβερός που πραγματικά ανησυχούσε μήπως ήταν δυσάρεστη στους υπόλοιπους συντελεστές.
Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε ως επιθετική ξανθιά στην ταινία «Atomic Blonde», εμφανίζεται ακόμη πιο κακιά αυτή τη φορά.
Ο χαρακτήρας που υποδύεται η Θερόν, η Elaine, μαζί με τον φίλο της, Richard (Τζόελ Έτζερτον), είναι κατασκευαστές ενός βιοτεχνικού προϊόντος μαριχουάνας που παράγεται μαζικά στο Μεξικό, όπου στέλνουν τον Harold (Ντέιβιντ Ογιελόβο) για να εποπτεύει την παραγωγή.
Στην ταινία που σκηνοθέτησε ο αδερφός του Τζόελ Έτζερτον, Νας συμβαίνουν πολλά, όπως απαγωγές και καταδιώξεις.
Σε συνέντευξη σε αμερικανικά ΜΜΕ με αφορμή την προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες η Θερόν, η οποία ενσάρκωσε «κακές» στις ταινίες «The Fate Of The Furious», «Snow White» και «Huntsman» δήλωσε: «Τα πράγματα που βγαίνουν από το στόμα της (Elaine) ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βγουν από το στόμα μου. Έπιανα τον εαυτό μου να ζητά συγνώμη από τους ανθρώπους συνεχώς καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας».
«Τις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων της ταινίας έπρεπε να ζητώ συνεχώς συγγνώμη από τον Νας, τους ηθοποιούς και το κινηματογραφικό συνεργείο επειδή μιλούσα τόσο άσχημα», είπε και πρόσθεσε: «Είχα στιγμές που φοβόμουν να πάω για φαγητό μαζί με άλλους, επειδή μπορεί να είχα προσβάλλει επτά άτομα και να μην το ήξερα. Μπορεί να έβαζαν κάτι στο φαγητό μου. Αλλά το προσωπικό ήταν απίστευτα υποστηρικτικό και γλυκό σε πολλά πράγματα που έπρεπε να πω στα γυρίσματα».
Για τον χαρακτήρα της στην ταινία τόνισε: «Υπάρχει κάτι αφιλτράριστο και αμετανόητο σε αυτήν. Έχει ζήσει για τόσο πολύ καιρό στη φούσκα αυτού του κόσμου, όπου οι κανόνες φτιάχνονται από τους άνδρες. Όχι μόνο άρχισε να εφαρμόζει αυτούς τους κανόνες στη ζωή της, αλλά τους δημιουργεί επίσης. Έτσι είναι σε μεγάλο βαθμό προϊόν του δικού της περιβάλλοντος».
«Μόλις το κατάλαβα μπόρεσα να αποδώσω τον ναρκισσισμό και την ωμότητά της. Η Elaine είναι ευάλωτη και κάπως κατεστραμμένη. Για μένα, αυτό την έκανε αληθινή. Δεν ήθελα να φαίνεται σαν καρικατούρα» είπε.
Η 42χρονη ηθοποιός από τη Νότια Αφρική γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό τους αδελφούς Έτζερτον από την Αυστραλία και αναζητούσαν έναν τρόπο συνεργασίας.
Σχετικά με το πώς συνάντησε τον Νας, είπε: «Πριν από 15 χρόνια, αφού είδα την πρώτη μικρού μήκους ταινία του Spider τηλεφώνησα στον Νας και του είπα: Θέλω να σε συναντήσω. Και ήταν αρκετά γενναίος ήρθε και με συνάντησε».
«Είδα ότι ήταν πολλά υποσχόμενος και ότι είχε δυνατότητες ως κινηματογραφιστής. Γίναμε πραγματικά καλοί φίλοι τα τελευταία 15 χρόνια», πρόσθεσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μέσω του Νας συναντήθηκα με τον Τζόελ και ήρθαμε πολύ κοντά και αρχίσαμε να ψάχνουμε κάτι για να κάνουμε μαζί. Ένιωθα ότι σαν να είμαι με τους αδελφούς μου κατά ένα περίεργο τρόπο».
Στο Χόλιγουντ, η Θερόν ανέλαβε η ίδια την καριέρα της με δική της εταιρεία παραγωγής, επιβλέποντας ταινίες για τον εαυτό της, καθώς και για άλλους ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένου του φιλμ «Gringo», του οποίου είναι παραγωγός.
«Με τη χάρη όποιου είναι εκεί πάνω, δεν περιόρισα τον εαυτό μου» ανέφερε.
«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία μου παρέμειναν σε αυτήν σχεδόν 20 χρόνια. Έχω οικοδομήσει με βάση τις μακροχρόνιες σχέσεις, θέλω οι άνθρωποι να συμμετάσχουν στην εταιρεία, να θέλουν να έρχονται στη δουλειά. Αλλά δεν επιβάλλω κανόνες ούτε χρειάζεται να είναι στο γραφείο όλη την ώρα. Είμαι πολύ τυχερή που έχω καλούς και σταθερούς ανθρώπους» υπογράμμισε.
Και πρόσθεσε ότι είναι τυχερή που το 90% αυτού που κάνει αναπτύσσεται από την ίδια. «Είναι μια θέση που μου δίνει την ευκαιρία να αναζητώ καλλιτέχνες με τους οποίους θέλω να δουλέψω. Είμαι πολύ ευγνώμων γι 'αυτό», τόνισε.
Για το θέμα που θίγει η ταινία, τη μαριχουάνα, η Σαρλίζ Θερόν είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή της: «Είμαι ειδική. Για πολλά, πολλά χρόνια κάπνιζα τακτικά. Το λέω ανοιχτά γιατί δεν με νοιάζει αν θα κριθώ».
«Είμαι πολύ ανοικτή στο να δοκιμάσω ξανά, γιατί πλέον μπορώ να το ελέγξω. Και πραγματικά θέλω, γιατί υποφέρω από αϋπνίες. Είναι προτιμότερο από το να πάρω υπνωτικά. Βασικά, όταν βρω την ευκαιρία θα το ξανακάνω και μάλιστα μαζί με τη μαμά μου. Ούτε εκείνη κοιμάται καλά» είπε χαρακτηριστικά.
Στην ταινία «Gringo» παίζουν ακόμη οι Αμάντα Σάιφρεντ, Θάντι Νιούτον, Πάρις Τζάκσον και ο επίσης Νοτιοαφρικανός ηθοποιός Σάρλτο Κόπλεϊ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O δημιουργός αξέχαστων εκπομπών που έχουν γράψει ιστορία, παραχώρησε το πολύτιμο αρχείο του
Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» και τον ρόλο της «Ντάλιας»
Τα ηχηρότερα deals των τελευταίων δεκαετιών σε τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, φαρμακευτική, βιοτεχνολογία
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του διάσημου παρουσιαστή
Ποιος θα επικρατήσει στη σύγκρουση των κολοσσών του streaming για τον έλεγχο του ιστορικού στούντιο;
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.