- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρώην γυναίκα του Γκάρι Όλντμαν: Μπράβο Ακαδημία - Δώσατε Όσκαρ σε δύο άντρες που έχουν βιαιοπραγήσει
«Νόμιζα ότι είχαμε εξελιχθεί. Τι συνέβη στο κίνημα #MeToo;»
Καθόλου ευχαριστημένη δεν ήταν η Ντόνια Φιορεντίνο με το Όσκαρ Καλύτερου Α' Ανδρικού ρόλου με το οποίο τιμήθηκε το βράδυ της Κυριακής ο πρώην σύζυγός της, Γκάρι Όλντμαν.
«Συγχαρητήρια, Γκάρι, και συγχαρητήρια στην Ακαδημία που τίμησε όχι έναν αλλά δύο άντρες, που έχουν βιαιοπραγήσει, με Όσκαρ» είπε η Φιορεντίνο στο TMZ, αναφερόμενη προφανώς και στο Όσκαρ το οποίο έλαβε ο Κόμπι Μπράιαντ που είχε μηνυθεί για σεξουαλική επίθεση το 2003. «Νόμιζα ότι είχαμε εξελιχθεί. Τι συνέβη στο κίνημα #MeToo;» συνέχισε.
Η Ντόνια, η οποία ήταν από το 1997 έως το 2001 παντρεμένη με τον σταρ του «Darkest Hour», τον κατηγόρησε το 2001 ότι ασκούσε ψυχολογική και σωματική βία πάνω της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Υποστήριξε ότι, μια φορά, την χτύπησε με ένα τηλέφωνο. Ο Γκάρι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι τσακώνονταν για το τηλέφωνο και κατά λάθος την χτύπησε, όταν σταμάτησε να το κρατάει σφιχτά. Δεν έγινε μήνυση και, τελικά, ο δικαστής έδωσε την κηδεμονία των δύο παιδιών τους στον Όλντμαν. Η Φιορεντίνο ήταν η δεύτερη σύζυγος του Γκάρι Όλντμαν και, σήμερα, ο σταρ του «Χάρι Πότερ» ζει με την πέμπτη σύζυγό του, την Ζιζέλ Σμιντ.
Όσον αφορά τον Κόμπι Μπράιαντ, ο σταρ του NBA κατηγορήθηκε ότι βίασε μια γυναίκα το 2003. Απαγγέλθηκε εναντίον του κατηγορία, δικάστηκε, αλλά το κατηγορητήριο κατέπεσε όταν το υποτιθέμενο θύμα αρνήθηκε να συνεργαστεί στο δικαστήριο. Ειπώθηκε ότι οι αντίδικοι κατέληξαν σε συμβιβασμό ύψους 5 εκατομμυρίων αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ αρνήθηκε ότι έδωσε, ποτέ, αυτά τα χρήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.