TV & Media

5 αληθινοί single πρίγκιπες που μπορείς ακόμα να παντρευτείς

Γιατί δηλαδή μόνο η Meghan;!

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lucyross097-2.jpg

O αρραβώνας του πρίγκιπα Harry με την υπέροχη Meghan Markle είναι ένα εξαιρετικά ευτυχές γεγονός για όλους, εκτός από την ρομαντική έφηβη που ακόμα ζει στις ψυχές πολλών από εμάς έχοντας μία κρυφή ελπίδα πως θα τον συναντήσει σε έναν αγώνα cricket και εκείνος θα την κάνει δούκισσα της καρδιάς του. Έτσι άκαρδα πετάει τις φαντασιώσεις χρόνων ο Harry και τώρα πρέπει να κάνουμε ολόκληρη έρευνα για να βρούμε τον επόμενο ωραίο γαλαζοαίματο που θα έρθει να μας σώσει πάνω στο άσπρο άλογο.

Μην ανησυχείτε όμως κορίτσια, διότι υπάρχουν πέντε επιπλέον περιπτώσεις που αυξάνουν τις πιθανότητες να ζήσουμε το δικό μας Princess Diaries με μουσική υπόκρουση Taylor Swift και είναι οι παρακάτω:

1. Hussein bin Abdullah

 

 


Ο 23χρονος πρίγκιπας της Ιορδανίας είναι γιος του βασιλιά Abdullah και της βασίλισσας Rania και εξαιρετικά δημοφιλής στην χώρα του αλλά και εκτός. Είναι προφανώς πολύ όμορφος, έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στις μοτοσυκλέτες και το ποδόσφαιρο ενώ ασχολείται ενεργά με την πολιτική και τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ιορδανίας με σκοπό την ασφάλεια της χώρας του. Και ναι, θα γίνει βασιλιάς κάποια στιγμή όχι ότι τέτοιου είδους δύναμη είναι ελκυστική για μία γυναίκα. Εμείς;! Ποτέ!

 

2. Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum

 

 


Αν φοβάσαι πως θα προφέρεις το όνομα του λάθος όταν συναντηθείτε,  καλύτερα να τον φωνάζεις Fazza που είναι το παρατσούκλι του. Ο 35χρονος πρίγκιπας του Dubai είναι ο επόμενος στην σειρά για τον θρόνο, έχει κερδίσει πολλά πρωταθλήματα ιππασίας, του αρέσουν οι καταδύσεις, η ποδηλασία και (ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ) γράφει τα δικά του ποιήματα.

 

3. Πρίγκιπας Sébastien του Λουξεμβούργου


O ολοκληρωμένος τίτλος του 25χρονου Sébastien είναι His Royal Highness Prince Sébastien Henri Marie Guillaume, Prince of Luxembourg, Prince of Nassau and of Bourbon-Parma αλλά ίσως σου επιτρέψει να τον αποκαλείς Seb όταν γνωριστείτε καλύτερα. Ο νεότερος από 5 αδέρφια, μάλλον δεν θα εκτελέσει ποτέ καθήκοντα βασιλιά, το οποίο είναι καλό γιατί θα έχει καιρό για τα υπόλοιπα χόμπι του όπως το σκι, η κολύμβηση και το rugby.

 

4. Jean Christophe Napoléon Bonaparte


Τι πιο royal από το να καταλήξεις με απόγονο του ίδιου του Ναπολέοντα;! Όντως η μοναρχία στην Γαλλία κατέρρευσε τον 18ο αιώνα όμως πολλοί είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν τον 31χρονο πρίγκιπα ως μέλος του γαλλικού αυτοκρατορικού οίκου, επομένως μπορούμε να τον θεωρήσουμε αυτοκράτορα. Και έχει και προφίλ στο LinkedIn! Έχετε καμία κοινή επαφή; Γιατί να μην του στείλεις ένα αυτοκρατορικό InMail;

 

5. Πρίγκιπας Joachim του Βελγίου

joachim.jpg

Ούτε ο συγκεκριμένος θα καταλήξει να κάθεται ποτέ στον θρόνο, καθώς η ξαδέρφη του πριγκίπισσα Elizabeth είναι η επόμενη στην σειρά ως η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Philippe και έτσι ο Joachim έχει πάρει την θέση του στις ναυτικές δυνάμεις του Βελγίου. Αν λοιπόν τον συναντήσεις σε κάποιο επίσημο δείπνο, φρόντισε η συζήτηση να καταλήξει στο πόσο ωραία είναι τα βελγικά νερά.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ