TV & Media

Μέγκαν Μαρκλ: Αντίο Τορόντο και Suits - Τώρα πια μόνο Λονδίνο με τον πρίγκιπα (εικόνες)

Η Αμερικανίδα σταρ εθεάθη στην πρωτεύουσα της Βρετανίας να κάνει ψώνια για τα Χριστούγεννα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι
Vaughn Ridley/Getty-Ideal Images for the Invictus Games Foundation

Μόλις πριν από μία ημέρα τα βρετανικά μέσα έγραψαν ότι η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, βρίσκεται στο Λονδίνο αφού κάποιοι λένε ότι την είδαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου.
Μέγκαν Μαρκλ

Η MailOnline είναι σε θέση να επιβεβαιώσει σήμερα την χθεσινή πληροφορία καθώς εντόπισε την 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό να κάνει τα ψώνια στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Η βρετανική εφημερίδα έβγαλε επίσης το συμπέρασμα ότι η Μαρκλ ψώνιζε δώρα για τα πρώτα της Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Χάρι.
Μέγκαν Μαρκλ

Η άφιξη της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς The Suits ενισχύει τις φήμες ότι επίκειται γάμος μεταξύ του ζεύγους. Μάλιστα, ορισμένοι ειδήμονες του βασιλικού ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι έχουν ήδη αρραβωνιαστεί στα κρυφά και ότι οι γαμήλιες καμπάνες θα ηχήσουν πολύ σύντομα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.
Μέγκαν Μαρκλ
 
Μέγκαν Μαρκλ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της έβδομης και τελευταίας σεζόν του δικηγορικού δράματος και φέρεται να έχει ήδη αφήσει το Τορόντο για τα καλά. Λέγεται ότι βρίσκεται στο στάδιο των τελευταίων προετοιμασιών για τη μόνιμη εγκατάστασή της στο Λονδίνο μαζί με τον 33χρονο πρίγκιπα και τα αγαπημένα της σκυλιά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ