TV & Media

8 πράγματα που μάθαμε για τη σχέση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά τους αρραβώνες

Η ώρα η καλή!

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-880238024.jpg
Photo by Chris Jackson/Getty Images

Οπαδοί της βασιλικής οικογένειας, λάτρεις των ρομαντικών παραμυθιών και όσοι παρακολουθούν τις «ξεχωριστές σχέσεις» μεταξύ Βρετανίας και Η.Π.Α. έπαθαν όλοι απανωτές κρίσεις χαράς όταν πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε επισήμως ο αρραβώνας του πρίγκιπα Harry (πέμπτος στη σειρά για το θρόνο, πρώην playboy και πιο πρόσφατα αρχηγός μιας καμπάνιας υπέρ της ψυχικής υγείας και κατά των paparazzi) με την ηθοποιό, ακτιβίστρια και γενικότερα υπέροχη γυναίκα Meghan Markle.

Iδού 8 πράγματα που μάθαμε για τη σχέση τους:

1. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως επίσημο ζευγάρι στο παλάτι του Kensington, με την Meghan να κρατάει σφιχτά το χέρι του Harry ενώ περπατούσαν και πόζαραν για φωτογραφίες στον πανέμορφο κήπο Sunken Garden, αφιερωμένο στη μητέρα του νεαρού πρίγκιπα, την Diana. H Meghan φορούσε ένα πολύ κομψό λευκό wrap παλτό από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Line the Label, ο οποίος έχει την βάση του στο Τορόντο του Καναδά. Λίγα λεπτά μετά την εμφάνιση της μέλλουσας Δούκισσας, η ιστοσελίδα του brand κράσαρε και εξαιτίας της φρενίτιδας, αποφάσισαν να μετονομάσουν το παλτό σε "The Meghan".

2. To δαχτυλίδι αρραβώνων φαίνεται να έχει τεράστια συναισθηματική αξία για το ζευγάρι, καθώς σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον πρίγκιπα Harry για την αγαπημένη του. Δύο από τα διαμάντια που βρίσκονται πάνω στο κόσμημα προέρχονται από την προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Diana ενώ το τρίτο είναι από την Botswana, μία χώρα στην οποία οι δυο τους έκαναν διακοπές νωρίτερα μέσα στον χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο ο Harry δήλωσε πως θα αισθάνεται πως η μητέρα του θα βρίσκεται μαζί τους σε αυτό το «τρελό» ταξίδι.

 

 

3. Στην ερώτηση «πώς έγινε η πρόταση γάμου», η Meghan απάντησε πως ήταν με έναν πολύ απλό και ρομαντικό τρόπο ενώ προσπαθούσαν να ψήσουν ένα κοτόπουλο για βραδινό και περνούσαν μία άνετη βραδιά μέσα στο σπίτι. «Ήταν τόσο γλυκό όταν γονάτισε μπροστά μου», είχε να δηλώσει. Συγκινήθηκε τόσο πολύ που δεν τον άφησε καν να ολοκληρώσει την ερώτησή του.

4. Aκριβώς όπως η Kate Middleton, η Meghan Markle δεν έχει βασιλικό αίμα. Ακόμα πιο «σκανδαλώδες» είναι το γεγονός πως είναι από την Αμερική, γεννημένη στο Los Angeles από λευκό πατέρα και μαύρη μητέρα. Είναι επίσης ηθοποιός, διαζευγμένη και μεγαλύτερη σε ηλικία από τον αρραβωνιαστικό της! Θα είναι έτσι η πρώτη Αμερικάνα που θα γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας από το 1937. Τότε Edward VII κλήθηκε να αρνηθεί τον θρόνο για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Wallis Simpson, όχι όμως επειδή ήταν από τις ΗΠΑ αλλά γιατί ήταν και εκείνη διαζευγμένη και αυτός θα ήταν ο δεύτερος γάμος της.

 

 

5. Η βασίλισσα της Αγγλίας έχει ήδη γνωρίσει την μέλλουσα νύφη της και σύμφωνα με την Meghan οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και η ίδια την θεωρεί μία «απίστευτη γυναίκα». Ο Harry είχε μάλιστα να συμπληρώσει πως τα δύο σκυλιά της Elizabeth συμπάθησαν την αρραβωνιαστικιά του από την αρχή ενώ για όσο ζει εκείνος συνέχεια του γαβγίζουν και προσπαθούν να τον δαγκώσουν.

6. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε τυφλό ραντεβού (όσο τυφλό μπορεί να είναι το ραντεβού για τον πρίγκιπα της Αγγλίας) και σύμφωνα με τον Harry κατάλαβε πως η Meghan είναι η «μία και μοναδική» από την πρώτη στιγμή που την είδε. Πόσο ρομαντικός!

 

 

7. Πριν τα πράγματα γίνουν τόσο επίσημα μεταξύ τους, ο Harry ήταν πολύ δυσαρεστημένος με τον σεξιστικό και πολλές φορές ρατσιστικό τρόπο που ο βρετανικός τύπος αντιμετώπιζε την Meghan ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έτσι σχολίασε μέσω του γραμματέα επικοινωνίας του το πόσο απογοητευμένος είναι με το γεγονός.

8. Η πρώτη φορά που η Meghan παραδέχτηκε την σχέση της με τον Harry ήταν σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair τον περασμένο Σεπτέμβρη.
«Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Ήμασταν σε μία ήσυχη σχέση μακριά από την δημοσιότητα για έξι περίπου μήνες πριν μαθευτεί και δούλευα καθόλη την διάρκεια. Το μόνο που άλλαξε είναι ο τρόπος που με αντιμετωπίζει ο κόσμος, εγώ έχω παραμείνει ακριβώς η ίδια. Ποτέ δεν έχω προσδιοριστεί σαν άνθρωπος από μία σχέση και αυτό δεν έχω σκοπό να το αλλάξω τώρα».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ