TV & Media

Η ερωτική φωλιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (video)

Το χωριό των 630 κατοίκων και το αρχοντικό όπου γυρίστηκε το «Υπερηφάνεια και Προκατάληψη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρι, Μάρκλ

Το μέρος όπου θα «χτίσουν» την ερωτική τους φωλιά ο πρίγκιπας Χάρι και η εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ αναζητεί τις τελευταίες ώρες η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Σύμφωνα με άρθρο της, το ζευγάρι μετά τον γάμο του θα εγκατασταθεί στο χωριό Λάκινγκτον (630 κάτοικοι πληθυσμός), στην αγροτική περιοχή Κότσγουολντς. Η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το σπίτι όπου έζησε ο Χάρι τα παιδικά του χρόνια.

Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι μόλις οι δυο τους ανέβουν τα σκαλιά του καθεδρικού, θα μετακομίσουν στο αρχοντικό Luckington Court. Με αξία που ξεπερνά τις 7,5 εκατ. βρετανικές λίρες, το κτίριο βρίσκεται κοντά στο Χάιγκρουβ, όπου μεγάλωσαν ο Ουίλιαμ και ο Χάρι και ζει ακόμη εκεί ο πρίγκιπας Κάρολος.

Το Luckington Court είναι γνωστό από την τηλεοπτική μεταφορά του έργου της Τζέιν Όστεν «Περηφάνια και Προκατάληψη» για λογαριασμό του BBC (1995), με πρωταγωνιστές τον Κόλιν Φερθ και την Τζένιφερ Ελ. Είναι ευρύχωρο και διαθέτει μεταξύ άλλων και δικούς του στάβλους.

Darcy the Hero | Pride and Prejudice | BBC

Pride and Prejudice 1995 BBC Location Tour

«Προφανώς και βλέπαμε τον Χάρι όταν μεγάλωνε. Είναι ωραίο που παντρεύεται και ήταν όμορφο να επιστρέψει για να ζήσει εδώ» ανέφερε σε δηλώσεις του κάτοικος του χωριού, επισημαίνοντας: «Είμαστε πολύ προστατευτικοί με τους γείτονές μας και εδώ είναι αρκετά ιδιωτικά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ