- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μόρισεϊ στηρίζει Κέβιν Σπέισι και εξοργίζει (video)
«Δέχεται επίθεση χωρίς λόγο», είναι «γελοιότητα» να τον «σβήνουν» από ταινίες
Ο Μόρισεϊ υπερασπίστηκε τον Αμερικανό ηθοποιό, Κέβιν Σπέισι, και τον Αμερικανό παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, σε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Der Spiegel» και η στάση του διχάζει τον κόσμο.
Σύμφωνα με τον Βρετανό τραγουδιστή, συνθέτη και πρώην frontman των The Smiths ο Κέβιν Σπέισι έχει γίνει «στόχος επιθέσεων χωρίς λόγο» και όπως είπε χαρακτηριστικά είναι «γελοίο» ότι ο Αμερικανός ηθοποιός «εξαφανίστηκε» από τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ εξαιτίας των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.
Ο Μόρισεϊ υποστηρίζει ότι το πώς ορίζεται σήμερα η έννοια της παρενόχλησης και της κακοποίησης έχει αποκτήσει μεγάλο εύρος. «Όποιος έχει πει απλώς ''μου αρέσεις'' σε κάποιον άλλο, ξαφνικά βρίσκεται κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση». Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Der Spiegel», ο 58χρονος Βρετανός, τόνισε ωστόσο πρώτα απ' όλα, ότι «ο βιασμός είναι αηδιαστικός και κάθε πράξη σωματικής βίας απεχθής».
Αναφερόμενος στην περίπτωση του ηθοποιού Άντονι Ραπ, ο οποίος πρώτος κατηγόρησε τον Σπέισι, καταγγέλλοντας τον ότι τον κακοποίησε όταν ήταν μόλις 14 ετών, ο Μόρισεϊ σημείωσε ότι «ισχυρισμός του δεν του φαίνεται τόσο αξιόπιστος».
«Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δεν βρέθηκα ποτέ σε τέτοιες καταστάσεις όταν ήμουν νέος», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι είχε πάντα επίγνωση για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε τέτοιες περιπτώσεις. «Όταν βρίσκεσαι στην κρεβατοκάμαρα κάποιου, πρέπει πάντα να έχει επίγνωση που μπορεί να οδηγήσει αυτό», προσέθεσε.
Στη συνέχεια ο Μόρισεϊ εξέφρασε τις αμφιβολίες τους για την εγκυρότητα των κατηγοριών σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του Αμερικανού παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. «Ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει», είπε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα «καλέσματα» του παραγωγού σε νεαρές ηθοποιούς, υπογραμμίζοντας ότι «συμμετέχουν και εκείνες στο παιχνίδι». «Αμέσως μετά νιώθουν ντροπή ή απέχθεια και δηλώνουν ''δέχθηκα επίθεση, έμεινα έκπληκτη''», προσέθεσε, επισημαίνοντας ότι «αν όλα είχαν πάει καλά, και αυτή η συνάντηση τους έδινε μία σπουδαία καριέρα, δεν θα αναφέρονταν ποτέ σε αυτό».
Ο Μόρισεϊ δεν άφησε ασχολίαστο το τι συμβαίνει στο δικό του σινάφι. Είπε ότι πολλοί διάσημοι μουσικοί έχουν «κοιμηθεί» με ανήλικους οπαδούς τους. «Αν κάποιος εισχωρήσει στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας, θα δει ότι σχεδόν όλοι είναι ένοχοι για σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικα άτομα», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Γιατί να μην πάνε όλοι φυλακή αυτή τη στιγμή;», αναρωτήθηκε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.