TV & Media

Ναταλία Λιονάκη: Χειροτονήθηκε σε αδελφή Φεβρωνία στην Κένυα (video, εικόνες)

Η άλλοτε ηθοποιός αγνώριστη με μαλλιά ως το γόνατο ασπάστηκε και επισήμως το μοναχισμό

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376171-776609.jpg
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Χειροτονήθηκε μοναχή η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη, η οποία θα φέρει πλέον το όνομα «Φεβρωνία». Η χειροτονία, σύμφωνα με το e-kriti.gr, τελέστηκε στις 14 Αυγούστου στην Κένυα.

Δίπλα της ήταν ο πνευματικός της πατέρας Απόστολος. Η Ναταλία Λιονάκη, αγνώριστη με μακριά μαλλιά ως το γόνατο, με λευκό χιτώνα και σκυμμένο το κεφάλι, παρουσιάστηκε στη διαδικασία της μοναχικής «κουράς».  Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere στην Κένυα. Έγινε από τον Κρητικής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄ και  τον HG Bishop Aθανάσιο Kisumu. 

Όταν η Ναταλία Λιονάκη έγινε 31 ετών πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την κοσμική ζωή και να αφιερωθεί στο Θεό. Απόφαση που ξάφνιασε τόσο τους συναδέλφους όσο και το κοινό της στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Η νυν αδελφή Φεβρωνία έγινε γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «Βέρα στο Δεξί», «40 Κύματα», «Η Ώρα η Καλή». Στον κινηματογράφο εμφανίσθηκε στις ταινίες η «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» και στο «Deep End». Η ερωτική σκηνή της Λιονάκη-Κορινθίου ήταν από τα highlights αυτής της ταινίας.

Ποιες άλλες ηθοποιοί στράφηκαν στο Θεό

Αλεξανδριανή Σικελιανού

Αλεξανδριανή Σικελιανού: έγινε γνωστή από τη σειρά «Πρόβα νυφικού». Είχε τα φόντα και το παρουσιαστικό για μια καλή καριέρα, εκείνη τα παράτησε όλα και στράφηκε στην Εκκλησία. Βρέθηκε στα Ιεροσόλυμα, στην αρχή ως διοικητικός υπάλληλος κι έπειτα ως μοναχή. Οι φήμες έλεγαν τότε ότι η Σικελιανού αποσύρθηκε από τα εγκόσμια εξαιτίας μία απογοήτευσης στην προσωπική της ζωή.

Αποστόλου

Γεωργία Αποστόλου: έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2016. Μια ηθοποιός που ξεκίνησε με πολλές συμμετοχές σε εμπορικές επιτυχίες, αλλά ο θάνατος του συντρόφου της την συντάραξε, δεν μπόρεσε ποτέ να τον ξεπεράσει και την απομάκρυνε από την υποκριτική. Λέγεται ότι η Αποστόλου ήθελε να μονάσει.

Άννια Φυσσούν

Άννια Φυσσούν: είναι η κόρη του μεγάλου ηθοποιού Πέτρου, η οποία μετά τη χειροτονία της ονομάζεται μοναχή Πορφυρία και ζει και μονάζει στην Εύβοια.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ