- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη ανήκει και επίσημα το 22,11% του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Με ανακοίνωσή της η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι στις 11/08/2017 η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε. απέκτησε μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 11.8.2017 η εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» γνωστοποίησε στην εταιρεία την απόκτηση 22.287.362 μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. με δικαίωμα ισαρίθμων ψήφων, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 22,11% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Οι μετοχές αποκτήθηκαν με την υπ' αριθμ. 67159/10.8.2017 πράξη της συμβολαιογράφου Αθηνών Βαρβάρας Σγούρα σε ολοκλήρωση της διαδικασίας ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία σε σχέση με την εταιρεία «ΔΟΛ Α.Ε.».
Οι μετοχές ανήκαν στην 'ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β' για την οποία η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ανακηρύχθηκε ως αγοράστρια δυνάμει της υπ' αριθμ. 2030/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας). Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» ελέγχεται από τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος είναι κατά 100% μέτοχος της».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.