TV & Media

Καμίλα και Κάρολος κλαίνε από τα γέλια με τους Εσκιμώους του Καναδά (video, εικόνες)

Σε εκδήλωση στην Οττάβα για τα 150 χρόνια ανεξαρτησίας της χώρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362151-749460.jpg

Γνωστός βιογράφος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας αποκάλυψε προσφάτως τι ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή του πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολου όταν αντίκρισε και πρωτογνώρισε την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλος. Πρόσεξε ότι είχαν την ίδια αίσθηση του χιούμορ και ότι η Καμίλα χαζογελούσε με τις ίδιες ανοησίες. Το παράνομο ζευγάρι που αργότερα νομιμοποίησε τη σχέση του μοιράζεται εδώ και 40 χρόνια αυτό το χιούμορ. Το απέδειξαν προσφάτως στον Καναδά, όπου μετέβησαν για να παραστούν σε διάφορες εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από την ανεξαρτησία της χώρας. Να σημειωθεί πως αρχηγός του κράτους του Καναδά είναι η μητέρα του Κάρολου και βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β΄.

Καμίλα και Κάρολος

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης δείχνει την Καμίλα και τον Κάρολο  να κλαίνε από τα γέλια παρακολουθώντας τον παραδοσιακό χορό και τραγούδι δύο Εσκιμώων Ινούιτ του Καναδά στην Οττάβα. Η Καμίλα βάζει το χέρι στο στόμα για να κρύψει τα γέλια και ούτε καν κοιτά τους Ινούιτ. 

Τα γέλια του πρίγκιπα Κάρολου της Ουαλίας και της Δούκισας της Κορνουάλης σχολιάστηκαν αρνητικά κάθως έδειξαν μεγάλη έλλειψη σεβασμού για μια φυλή που ζούσε και υπήρχε στη χώρα πολύ πριν από τον επικοισμό των Βρετανών, Γάλλων και άλλων δυτικών. 

Ινούιτ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ