- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κέισι Άφλεκ: Η απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να πάρει το Όσκαρ
Λόγω των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση
Για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για σεξουαλική παρενόχληση δύο συνεργάτιδών του, αλλά και για την επαγγελματική του ζωή πριν από τα Όσκαρ μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Boston Globe ο Κέισι Άφλεκ.
Ο Κέισι Άφλεκ, αδελφός του γνωστού ηθοποιού και βραβευμένου σκηνοθέτη Μπεν Άφλεκ, δεν πίστευε στα αυτιά του ακούγοντας την Κυριακή ότι κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Manchester by the Sea». Χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξη του: «Φαίνεται τρελό… Πρέπει να είναι ωραίο για τη μαμά», που πλέον έχει δύο γιους βραβευμένους με Όσκαρ. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει κάνει ο Μπεν, και είμαι πραγματικά υπερήφανος για το γεγονός ότι η Ακαδημία με τίμησε με αυτό τον τρόπο».
Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα μελανά σημεία, καθώς λίγο μετά την ανακοίνωση του βραβείου, τα social media γέμισαν με αρνητικά σχόλια σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για σεξουαλική παρενόχληση δύο γυναικών που εργάζονταν μαζί του στην ταινία «I'm Still Here», το 2010. Μάλιστα o συγγραφέας και παραγωγός του «The Office», B.J. Novak, έγραψε στο Twitter: «Μπορούμε να ελέγξουμε ξανά τον Καλύτερο Ηθοποιό;». Πολλοί ήταν εκείνοι που εναντιώθηκαν σε αυτή την απόφαση της Ακαδημίας, καθώς θεώρησαν ότι δεν έδωσε δέουσα προσοχή στις σχετικές κατηγορίες.
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και το θέμα είχε διευθετηθεί εκτός δικαστηρίου.
Όσον αφορά στο εν λόγω συμβάν, όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, η εφημερίδα γράφει ότι ο Κέισι Άφλεκ σταμάτησε και αναστέναξε βαριά. Ύστερα, είπε ότι και οι δύο πλευρές απαγορεύεται με δικαστικές αποφάσεις να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα και κανείς από τους ανθρώπους που τον καταδικάζουν στο διαδίκτυο δεν ξέρει πραγματικά τι συνέβη. Σημείωσε επίσης: «Πιστεύω ότι κάθε είδους κακομεταχείριση σε οποιονδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο είναι απαράδεκτη και απεχθής και όλοι δικαιούνται να τους φέρονται με σεβασμό στο χώρο εργασίας τους και οπουδήποτε αλλού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.