Ο «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» Τζόζεφ Φάινς θα υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον
Θύελλα αντιδράσεων στα social media: «Ο Ίντρις Έλμπα όμως δεν κάνει για Μποντ;»
Ο Βρετανός ηθοποιός Τζόζεφ Φάινς παραδέχθηκε ότι «σοκαρίστηκε» με την πρόταση να υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον σε μια νέα κωμική τηλεταινία του καναλιού Sky Arts. Ο ηθοποιός υποδύεται τον βασιλιά της ποπ, ο οποίος μαζί με τους φίλους του, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Μάρλον Μπράντο, ξεκινούν για ένα ταξίδι όλο εκπλήξεις αμέσως μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Αρκετοί θαυμαστές του εκλιπόντος Μάικλ Τζάκσον αντέδρασαν με την επιλογή του λευκού ηθοποιού, αλλά ο Φάινς σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι το χρώμα του δέρματος του Μάικλ ήταν πιο κοντά στο δικό μου χρώμα παρά στο φυσικό του». Αυτό που εννοούσε ο γνωστός από την ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» και τη σειρά "American Horror Story" είναι ότι ο Μάικλ Τζάκσον έπασχε από κάποια δερματική ασθένεια, τύπου λεύκης, που έκανε το δέρμα από μαύρο λευκό.
Οι παραγωγοί του Sky Arts έκαναν λόγο για «καλλιτεχνική και δημιουργική ελευθερία». Η επιλογή του Φάινς έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Τζόζεφ Φάινς μπορεί να παίξει τον Μ. Τζάκσον, αλλά ο Ίντρις Έλμπα δεν μπορεί να παίξει τον Τζέιμς Μποντ;», αναφέρεται σε μια από τις αναρτήσεις στο twitter.

«Είμαι λευκός, Λονδρέζος αστός και φυσικά σοκαρίστηκα με το καστ», είπε στο Entertainment Tonight ο πρωταγωνιστής της τηλεταινίας και πρόσθεσε, «είναι μια ελαφριά κωμωδία. Δεν είναι σε καμία περίπτωση χαιρέκακη. Όσο πιο πολλά μαθαίνω για το ρόλο τόσο πιο πολύ αγαπώ τον Μάικλ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.