- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
«Η Άμπερ δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω μου»
«Εξωπραγματικό» να παρουσιάζεται ως βίαιη, δηλώνει η πρώην σύντροφος της Χερντ
Η πρώην σύντροφος της Άμπερ Χερντ δήλωσε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του Τζόνι Ντεπ έχει αδίκως κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, διότι δεν σήκωσε ποτέ χέρι πάνω της. Σε ανακοίνωσή της, η οποία δημοσιεύεται στην Σελίδα 6 της αμερικανικής εφημερίδας Νιου Γιορκ Ποστ, η Τάσια Βαν Ρι αναφέρεται στο περιστατικό του 2009 και ξεκαθαρίζει ότι ήταν μια παρεξήγηση δύο ατόμων σε «θέση ισχύος» με τάσεις ομοφοβίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το 2009 η Άμπερ αδίκως κατηγορήθηκε για ένα περιστατικό, το οποίο παρερμηνεύτηκε από δύο άτομα σε θέση ισχύος. Φαίνονταν να αντιπαθούν τις γυναίκες, αλλά τελικά οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκε η ομοφοβία τους όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν ήμασταν φίλες, αλλά ζευγάρι. Τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και η Άμπερ αφέθηκε ελεύθερη. Είναι αποκαρδιωτικό να αμφισβητείται για άλλη μια φορά η ακεραιότητα της Άμπερ. Είναι ένας αξιόλογος, ειλικρινής άνθρωπος, μια όμορφη γυναίκα την οποία σέβομαι απολύτως. Ζήσαμε μαζί πέντε υπέροχα χρόνια και παραμένουμε φίλες ως σήμερα».
Την Τρίτη το περιοδικό TMZ αποκάλυψε ότι η Άμπερ Χερντ είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της Τάσια Βαν Ρι μετά από έναν καβγά στο αεροδρόμιο του Σιάτλ. Τον περασμένο μήνα η σταρ του Χόλιγουντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ κατηγορώντας για άσκηση σωματικής βίας κατά τη διάρκεια του γάμου τους που κράτησε 15 μήνες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.