- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ναταλία Γερμανού: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέλαβε όλες τις ευθύνες – Αν είχε σκοτωθεί πώς θα το είχαμε χειριστεί;»
Ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της παρουσιάστριας μετά το συμβάν στη Φιλοθέη
Ναταλία Γερμανού: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέλαβε όλες τις ευθύνες – Αν είχε σκοτωθεί ο ίδιος, πώς θα το είχαμε χειριστεί;»
Στην εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται» η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη Φιλοθέη και στα όσα ακολούθησαν.
«Το προηγούμενο Σάββατο, στην πρεμιέρα μας, φιλοξενήσαμε τον Βασίλη Μπισμπίκη. Έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζω πολύ λίγο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά τον γνωρίζω πολύ καλά σε καλλιτεχνικό, όπως κι εσείς. Τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου τα πληροφορήθηκα και εγώ και οι συνεργάτες μου, το απόγευμα της Κυριακής μαζί με τους περισσότερους από εσάς. Γιατί υπήρχαν και εκείνοι που μένουν στην πολυκατοικία στη Φιλοθέη που το πληροφορήθηκαν νωρίτερα», είπε αρχικά.
Η παρουσιάστρια συνέχισε: «Συνέβησαν πάρα πολλά αυτή την εβδομάδα. Ακούστηκαν γνώμες σωστές, ψύχραιμες, αντικειμενικές, ακούστηκαν και κάποια πράγματα που κατά την προσωπική μου, ταπεινότατη, άποψη, ξέφυγαν του δικαίου».
Αναφερόμενη στο περιστατικό, τόνισε: «Είναι ένα τροχαίο ατύχημα με θύματα αυτοκίνητα και μαντρότοιχο, ευτυχώς όχι ανθρώπους. Αλλά ξέρετε τι γίνεται; Ζούμε στη χώρα του αν. Είμαστε και εμείς μια χώρα του αν. Ναι, αλλά λέει “αν υπήρχαν θύματα…;”. Ναι, αλλά και αν το θύμα ήταν ο Μπισμπίκης; Αν είχε σκοτωθεί ο Βασίλης, πώς θα το είχαμε χειριστεί τις επόμενες μέρες;».
Στη συνέχεια σημείωσε: «Ευτυχώς ούτε θύματα θρηνήσαμε και ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέλαβε, ως όφειλε, όλες τις ευθύνες του απέναντι στους ανθρώπους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή έχουν χάσει ένα κομμάτι των περιουσιακών τους στοιχείων, αλλά ανέλαβε και την ευθύνη του απέναντι στην ελληνική δικαιοσύνη».
Η Ναταλία Γερμανού υπογράμμισε ακόμη: «Σαφώς υπήρξε ένα τροχαίο, ίσως δεν έπρεπε να φύγει ή έπρεπε να αφήσει ένα σημείωμα. Πολλά θα μπορούσε να κάνει. Τα έκανε έστω και με χρονοκαθυστέρηση. Ήταν λάθος η στιγμή».
Αναφερόμενη σε σχόλια που ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα, πρόσθεσε: «Να ασχοληθούμε με το τροχαίο, με το σημείωμα που δεν άφησε. Δεν αφορά το συμβάν η Δανάη Παππά. Αν η προσπάθειά μας είναι πώς θα χωρίσουμε τον Μπισμπίκη με τη Βανδή, αυτό δεν θα γίνει και προσβάλει και τη Δανάη Παππά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι της είπε η Δήμητρα Γαλάνη όταν της εξομολογήθηκε ότι θα σταματήσει το τραγούδι
Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια και ηθοποιός
«Είχε καρκίνο. Ήταν δυο χρόνια δύσκολα»
Μέσα σε μια δεκαετία έχασε τον παππού της, τη μητέρα της, τη γιαγιά της, τον σύντροφό της και τον πατέρα της
Η συνεργασία μαζί της και η τελευταία φορά που την είδε
Τι αποκάλυψε για τον πρώην σύζυγό της και τι ζητάει πλέον για την ανήλικη κόρη τους
Στόχος επίθεσης το μαγαζί στη Λευκωσία - Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών
Τι είπε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση για τη ζεστή σχέση με τους γονείς του
Η ηθοποιός αποκαλύπτει την απομόνωση για τον ρόλο και τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία
Και το «ευχαριστώ» στους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη δύσκολη επταετία που βίωσε
«Υπήρχε μια κανιβαλιστική διαδικασία»
«Πάντα έλεγα ότι κατάγομαι από τους Αγίους Σαράντα»,
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.