- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρένος Χαραλαμπίδης: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους άνδρες που με έσωσαν, κλέβοντάς μου τις γυναίκες
«Εμένα ένα πράγμα με γοητεύει σε μια γυναίκα και το οποίο δεν το βρήκα»
Ρένος Χαραλαμπίδης: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους άνδρες που με έσωσαν, κλέβοντάς μου τις γυναίκες
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και την απόφασή του να μην παντρευτεί, εξηγώντας ότι αισθάνεται ευτυχής, καθώς θεωρεί πως ο γάμος δεν θα του ταίριαζε.
Ανέφερε ότι υπήρξαν γυναίκες στη ζωή του με τις οποίες θα μπορούσε να προχωρήσει σε έναν γάμο, όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι, παρόλο που φροντίζει πολύ τις συντρόφους του, θεωρεί ότι «σύντομα μπορεί να γίνει βαρετός».
Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Εμένα ένα πράγμα με γοητεύει σε μια γυναίκα και το οποίο δεν το βρήκα και γι’ αυτό και δεν παντρεύτηκα. Μου αρέσουν οι γυναίκες με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έφτασα κοντά στον γάμο μερικές φορές, αλλά ευτυχώς δεν παντρεύτηκα, θα ήταν ατυχέστατοι οι γάμοι μου. Πιστεύω θα με έδιωχναν, όχι επειδή δεν φέρομαι καλά, αλλά επειδή γρήγορα γίνομαι βαρετός. Στα νιάτα μου δεν ήμουν ζεν πρεμιέ, ήμουν ένας ηθοποιός ο οποίος παρίστανε τον ωραίο, οι ρόλοι μου στον Καλημέρη, ήταν κάποιος που παρίστανε τον ωραίο, δεν ήταν ωραίος».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε και για την απιστία, δηλώνοντας πως δεν κρατά κακία και πως η συγχώρεση είναι τρόπος να ζει χωρίς άγχος: «Μερικές φορές με ρωτούν, γιατί δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου, ένα κόλπο για να μην ασπρίσουν τα μαλλιά σου είναι να συγχωρείς, γιατί όταν συγχωρείς, κόβεις το σκοινί με αυτόν που σου δημιούργησε το πρόβλημα, φεύγει το στρες. Συγχωρώ, συγχωρώ, συγχωρώ. Σε συγχωρώ και είμαι ελεύθερος, γι’αυτό δεν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου. Όχι μόνο έχω συγχωρήσει απιστία, έχω ευχαριστήσει απιστία. Κάποια στιγμή στη ζωή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους άντρες που με έσωσαν παίρνοντάς μου τις γυναίκες που νόμιζα ας πούμε ότι είχα κάποια σχέση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για τη σύνταξη»
Οι κρίσεις πανικού κατά τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο
«Ξανασυστήνομαι στα 50 μου στο κοινό, σαν πρωτοεμφανιζόμενος 50άρης»
«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, μόνο να ενώνουμε έχουμε» είπε αναφερόμενος στη Χρύσα Μιχαλοπούλου
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός
Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Το αντίο του ηθοποιού στον σπουδαίο θεατράνθρωπο
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας
Η σχεδιάστρια μόδας προσπαθεί να εξηγήσει την...στυλιστική της επιλογή
«Δεν είναι εύκολο το “καιρό μαζί”» είπε η ηθοποιός
Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλύτερος της φίλος όταν ήταν στη Βουλή
«Διαγνώστηκε και η γυναίκα μου με καρκίνο», αποκάλυψε ο αγαπητός ηθοποιός
O παρουσιαστής μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν αλλά και πώς αυτές τους έφεραν πιο κοντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.