- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στάθης Αγγελόπουλος: Να μας αφήσει στην ησυχία μας - Όσα είπε ο τραγουδιστής για την πρώην σύζυγό του
Αναβολή για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας
Ο Στάθης Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την εκδίκαση του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας
Αναβολή για τις 15 Σεπτεμβρίου πήρε η δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που καταγράφηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσαντώνη.
«Είναι στενάχωρα όσα έχουν συμβεί, έχει καταλάβει η πρώην σύζυγός μου τι κακό μου έχει κάνει, επαγγελματικά και ψυχολογικά», δήλωσε ο Στάθης Αγγελόπουλος στις τηλεοπτικές κάμερες, επαναλαμβάνοντας: «Δεν έχω σηκώσει χέρι στην πρώην σύζυγό μου».
«Δεν την έχω χτυπήσει, δεν έχω σηκώσει χέρι πάνω στη Μαρία, και ο Μανώλης το αποκλείει και η ίδια το είπε στην πρώτη της κατάθεση εδώ στο δικαστήριο ότι "δεν έχει σηκώσει χέρι πάνω μου", το έχει πει. Εάν έχει πάει στον Ευαγγελισμό θα υπάρχουν δικαιολογητικά, ιατρικά έγγραφα. Στο επόμενο δικαστήριο θα τα προσκομίσουν. Εγώ αμφιβάλλω γενικώς, γιατί γνωρίζω πολύ καλά ποια είναι η Μαρία, όπως και η οικογένεια της», δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα.
Μάλιστα, ανέφερε: «25 χρόνια έχω το βάρος της Μαρίας και να με αφήσει κι εμένα και τον γιο μου στην ησυχία μας. Αυτές τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει κοινοί γνωστοί με τη Μαρία και μου έχουν πει το εξής ότι η Μαρία απαιτεί χρήματα. Δεν την ακούμπησα, δεν τη χτύπησα. Το πρόβλημα της είναι αυτό. Θέλει χρήματα, έχει ανάγκη από χρήματα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν πρέπει να εκλαμβάνει κανείς το διαζύγιο ως μια προσωπική αποτυχία»
Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε πρόσφατα από τη ζωή
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές
«Ξέρω ποιον θέλω για τον ρόλο του αλλά δεν ξέρω αν θέλει αυτός»
«Προσπαθεί πάρα πολύ γιατί είναι πολύ δυνατός να γίνουν όλα κάπως φυσιολογικά»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Είχα κάνει μια εγχείρηση ρουτίνας, η οποία μετεγχειρητικά μου δημιούργησε ένα πρόβλημα»
Αποκάλυψε πώς θα τελειώσει η σειρά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Παραμένει στο νοσοκομείο «Αττικόν»
Παρακολουθείται από πνευμονολόγους
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτηση του ηθοποιού στο instagram
«Απ’ όποια πλευρά και να τον κοιτάξεις, νομίζεις ότι σε κοιτάει» είπε μεταξύ άλλων
«Δεν άφησα τα παιδιά μου να δουν τον πατέρα τους στην εντατική» - O Γιώργος Μυλωνάκης πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
«Υπήρχαν άνθρωποι γύρω που γελούσαν»
Παρόντες πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο
«Όλοι αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες και απλά βγάζουμε τις καλύτερες στιγμές μας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.