- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννα Τερζή: «Τυχερός για φέτος ο Diddy της Ελλάδας που είπα όχι σε εκπομπές εν όψει Eurovision»
H ανάρτηση στο Tik Tok
Τερζή: Έπεσα θύμα κακοποίησης στην Eurovision
H Γιάννα Τερζή άφησε ξανά τις αιχμές της για την περίοδο της συμμετοχής της στη Eurovision.
«Τυχερός για φέτος ο Diddy της Ελλάδας (τρομάρα του) που είπα όχι σε εκπομπές εν όψει Eurovision», έγραψε χαρακτηριστικά η Γιάννα Τερζή στη λεζάντα του βίντεό της, με την ίδια να ποζάρει στον ήλιο και να πίνει νερό.
@yiannaterzi 💀💀💀 #mentalillness #mentalhealth #mentalhealthmatters #mentalabuse #traitor #saboteur
♬ Baddie Friend (Two Bad Bitches) (feat. House of Evo) - Kevo Jefé & Casa Di & Steve Terrell
Για πρώτη φορά η Γιάννα Τερζή μίλησε στο Στούντιο 4 για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε το 2018, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Όνειρό μου».
«Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα. Δεν είχε γκρίνια. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για δικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του μέσα, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι. Γιατί είχα μόλις γυρίσει από την Αμερική, δεν είχα σχέση με τον χώρο. Με κακοποίησε ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο“ περιέγραψε η Γιάννα Τερζή», είπε αρχικά.
«Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι και πήγαινε πολύ καλά, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα για να καμφθεί το ηθικό μου. Δημιούργησε κλίμα αδυναμίας και αποτυχίας μέσα στην ομάδα. Τα είχα καθημερινά. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω για την κακοποίηση και το bullying από το συγκεκριμένο άτομο. Έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε και στην ψυχική και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω», εξομολογήθηκε στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.
«Ήθελα να πάω στην Eurovision, ήταν όνειρο. Ήμουν από τα άτομα που στηνόμουν με την οικογένεια να τη δούμε. Και τώρα μετά που έχω καλυτερεύσει από την κακοποιητική συμπεριφορά, επανέρχεται η χαρά για τους διαγωνιζόμενους», πρόσθεσε η Γιάννη Τερζή.
«Τόσα χρόνια έλεγα διάφορα γύρω γύρω, ότι έτυχε το ένα, έτυχε το άλλο. Όχι, τίποτα δεν έτυχε. Ήταν όλα από το χέρι εκείνου του κακοποιητικού ανθρώπου. Στη σκηνή εκείνο το βράδυ ήμουν παγωμένη. Μέσα μου πέθαινα. Δεν μίλησα γιατί με φόβισε. Ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ζήτησα βοήθεια. Δεν ήταν ότι χειραγωγούσε μόνο εμένα. Όλους», σημείωσε η Γιάννα Τερζή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για τη σύνταξη»
Οι κρίσεις πανικού κατά τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο
«Ξανασυστήνομαι στα 50 μου στο κοινό, σαν πρωτοεμφανιζόμενος 50άρης»
«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, μόνο να ενώνουμε έχουμε» είπε αναφερόμενος στη Χρύσα Μιχαλοπούλου
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός
Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Το αντίο του ηθοποιού στον σπουδαίο θεατράνθρωπο
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας
Η σχεδιάστρια μόδας προσπαθεί να εξηγήσει την...στυλιστική της επιλογή
«Δεν είναι εύκολο το “καιρό μαζί”» είπε η ηθοποιός
Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλύτερος της φίλος όταν ήταν στη Βουλή
«Διαγνώστηκε και η γυναίκα μου με καρκίνο», αποκάλυψε ο αγαπητός ηθοποιός
O παρουσιαστής μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν αλλά και πώς αυτές τους έφεραν πιο κοντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.