- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μαρία Χατζηστεφανή: Είχα φτάσει σε σημείο που χρωστούσα 2 εκατ. και στην τράπεζα δεν είχα ούτε 1 ευρώ
Τι είπε για τις προκλήσεις στην επιχειρηματική της πορεία και τη συμμετοχή στο «Dragons’ Den»
Μαρία Χατζηστεφανή: Είχα φτάσει σε σημείο που χρωστούσα 2 εκατ. και στην τράπεζα δεν είχα ούτε 1 ευρώ - Τι είπε για τις προκλήσεις στην επιχειρηματική της πορεία και τη συμμετοχή στο «Dragons’ Den»
Για τις δυσκολίες που συνάντησε στη διαδρομή της μίλησε η επιχειρηματίας Μαρία Χατζηστεφανή, αναφερόμενη παράλληλα και στη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Dragons’ Den».
Όπως αποκάλυψε η Μαρία Χατζηστεφανή, η εταιρεία της βρέθηκε πριν από λίγα χρόνια ένα βήμα πριν από την κατάρρευση. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να ξεπεράσει τις προκλήσεις, βρίσκοντας τρόπους να επαναφέρει την επιχείρηση σε τροχιά ανάπτυξης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Weekenders», η Μαρία Χατζηστεφανή αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που έζησε. «Πριν μερικά χρόνια, η εταιρεία μου σχεδόν φαλίρισε. Ήμουν σε ένα σημείο που χρωστούσα δύο εκατομμύρια ευρώ και στην τράπεζα δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ. Και μέσα σε ένα χρόνο άλλαξα την πορεία της εταιρείας, έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω και επανήλθαμε σε μια καλή φάση», δήλωσε.
Παρά τις δυσκολίες, όπως ανέφερε, δεν έχασε ποτέ την αισιοδοξία της. «Για μένα είναι ότι πάντα πιστεύω ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Και όταν έχεις ακόμα και μια δύσκολη μέρα, έναν μήνα, έναν χρόνο που περνάς πάρα πολλές δυσκολίες, αυτό θα περάσει και θα έρθουν καλές μέρες. Πάντα έχω μια αισιοδοξία και πάντα βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο», τόνισε.
Για το Dragons Den: «Είναι πολύ ευχάριστο που έχουμε καινούργιους ανθρώπους. Είναι πολύ αξιόλογοι σε αυτό που έχουν καταφέρει. Έχουν φέρει μια νέα δυναμική. Έχουμε νέες συμμαχίες, νέες αντιπαλότητες και όλοι παλεύουμε για να πάρουμε το καλύτερο deal. Η δυναμική είναι πολύ ενδιαφέρουσα φέτος», σημείωσε.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η ίδια δεν είχε την τύχη να βρει επενδυτές στα πρώτα της βήματα, γεγονός που την ώθησε να στηριχτεί αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις.
«Είναι πολύ δύσκολο να βρεις επενδυτές να στηρίξουν το όραμά σου. Εγώ δεν πήρα επένδυση γιατί την εποχή που ξεκινούσα δεν υπήρχε διάθεση από κανέναν να επενδύσει σε μια εταιρεία ομορφιάς. Οπότε ξεκίνησα μόνη μου σε ένα δωμάτιο, με 20.000 ευρώ. Κι ακόμα η εταιρεία μου είναι ιδιωτική, δεν έχω πάρει επένδυση. Αυτό σε κάνει να είσαι πιο μαζεμένος και ό,τι ξοδεύεις πρέπει να έχει αποτέλεσμα», ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σταρ τον μήνυσε τον Δεκέμβριο του 2024 για σεξουαλική παρενόχληση
«Μπήκε στο Ερρίκος Ντυνάν τέσσερις φορές»
«Δεν κάνω κάτι λάθος, απλά έχω το δικαίωμα να πονάω»
Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε θέμα υγείας
H influencer μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο που βίωσε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Αναρωτήθηκαν, γιατί δεν έφυγα» είπε ο δημοσιογράφος
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τα μηνύματα με αποδέκτες τόσο την influencer, όσο και τον δικηγόρο της
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media
Το όχημα της ηθοποιού εντοπίστηκε χωρίς πινακίδες
Τι είπε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής
Η υπεράσπιση της Γουίλογμπι έκανε λόγο για «μια στιγμιαία κακή κρίση»
Ένοχη κρίθηκε από το δικαστήριο η ηθοποιός
Η συγκινητική εξομολόγηση της δημοσιογράφου για τις απώλειες στην οικογένειά της
Η ανάρτησή της στο Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.