- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο νοσοκομείο μετέβη η Τάνια Τσανακλίδου - «Έκλαιγα από τους πόνους»
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής
Στο νοσοκομείο μετέβη η Τάνια Τσανακλίδου - «Έκλαιγα από τους πόνους»
Η Τάνια Τσανακλίδου μεταφέρθηκε εκτάκτως σε νοσοκομείο, το βράδυ της Κυριακής (15-02-2026), καθώς αισθάνθηκε αφόρητους πόνους. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και η ίδια αισιοδοξεί ότι πολύ σύντομα θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» η τραγουδίστρια είχε, χθες, αφόρητους πόνους οι οποίοι επιδεινώθηκαν με αποτέλεσμα λίγο πριν το τέλος της παράστασης «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» στην οποία και συμμετέχει, να βγει υποβασταζόμενη με μπαστούνι ώστε να μη διακοπεί το έργο.
Η Τάνια Τσανακλίδου είπε αναλυτικά: «Είναι παλιός τραυματισμός που λόγω κούρασης έγινε επώδυνος και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο. Έκανα μια μαγνητική και ο γιατρός πιστεύει σε δυο – τρεις ημέρες με παυσίπονα και ξεκούραση θα είναι εντάξει γιατί το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό. Λυπάμαι που αναγκαστικά ακυρώσαμε την χθεσινή και σημερινή παράσταση, αλλά την Πέμπτη πρώτα ο Θεός θα είμαστε εκεί στις επάλξεις. Στην τελευταία σκηνή, ήταν απολύτως γελοίο, γιατί βγήκα με μπαστούνι και υποβασταζόμενη και φυσικά μας έπιασαν και τα γέλια, ενώ έκλαιγα από τους πόνους. Είναι συγκινητικό που οι συνάδελφοί μου όλοι με αγκάλιασαν και με περιποιήθηκαν. Τους ζητώ συγγνώμη που εξαιτίας μου θα χάσουν δύο παραστάσεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχαιρετά σήμερα τη γυναίκα του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η μέρα της προφυλάκισης» είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.