- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Χρηστίδου - Μαραντίνης ξανά στα δικαστήρια για τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους
Τα πυρά της πλευράς του τραγουδιστή ότι εκτίθενται σε κίνδυνο τα παιδιά που απέκτησε με την παρουσιάστρια
Με ποιους εμφανίστηκε στο δικαστήριο η Σίσσυ Χρηστίδου
Σστις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν για μία ακόμη φορά το πρωί της Δευτέρας (31.03) η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής και frontman των Onirama επιδιώκει την αποκλειστική επιμέλεια του 16χρονου γιου τους, Φίλιππου και τη συνεπιμέλεια του 12χρονου Μιχαήλ – Άγγελου, των δύο παιδιών του που απέκτησε με την παρουσιάστρια του Mega.
Το ζευγάρι που χώρισε το 2019 μετά από δέκα χρόνια γάμου είχε αρχικά συμφωνήσει με ιδιωτικό συμφωνητικό για την επιμέλεια των παιδιών του. Ο τραγουδιστής επιθυμεί να κατοχυρώσει το νομικό του δικαίωμα στη λήψη αποφάσεων που αφορούν τα παιδιά του. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με δύο μέλη του συγκροτήματός του, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε με τον αδελφό της, τη Χριστίνα Κοντοβά και τον Παύλο Σταματόπουλο. Ο Θοδωρής Μαραντίνης όταν εμφανίστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών δήλωσε στις κάμερες: "Καλημέρα. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ".
Ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη Φόιβος Στρουγγάρης δήλωσε στη "Super Κατερίνα": "Και οι δυο γονείς αγαπάνε πολύ τα παιδιά τους. Είναι εξαιρετικά συνεννοήσιμοι με σύγκριση με άλλα ζευγάρια. Ο κύριος Μαραντίνης είναι εξαιρετικός πατέρας και η κυρία Χρηστίδου προσπαθεί το καλύτερο για τα παιδιά της. Η αλήθεια είναι ότι από τη δική μου εμπειρία, οι δυο αυτοί γονείς αγαπάνε πολύ τα παιδιά τους. Είναι και οι δυο εξαιρετικά συνεννοήσιμοι σε σχέση με άλλα ζευγάρια… Βέβαια, όταν οι δυο γονείς τσακώνονται, ακούγονται πολλά που δεν τιμούν ούτε τους γονείς, ούτε τα παιδιά. Το 2019 το πρώην ζευγάρι είχε υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που καθόριζε τις λεπτομέρειες της επικοινωνίας των δυο παιδιών με τους γονείς και στο πόσο θα τα έβλεπε ο καθένας, ωστόσο διαφωνούν σε κάποιες λεπτομέρειες".
Η δίκη άρχισε με τον δικηγόρο της Σίσσυς Χρηστίδου, κ. Δημήτρη Γίτσα να λέει πως υπάρχουν δημοσιογράφοι στην αίθουσα και την πρόεδρο να του απαντά πως είναι δημόσια η δίκη και αν θέλει να κάνει κάποιο συγκεκριμένο αίτημα κεκλεισμένων των θυρών να το κάνει για να εισακουστεί, αλλά δε συντρέχει τέτοιος λόγος. Τότε, ο κ. Γίτσας συμφώνησε να συνεχιστεί η δίκη ως έχει, με παρόντες τους δημοσιογράφους. Τον λόγο πήρε ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, Φοίβος Στρουγγάρης.
«Θεωρούμε ότι υπάρχουν 54 παραβιάσεις περί έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο στο διαδίκτυο από την κα Χρηστίδου. Κάνουμε πρόσκληση στη μητέρα να μην εκθέτει τα παιδιά σε κίνδυνο μέσα από την εκπομπή της, όπου αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά. Εκφράζονται τα ονόματα, το πού βρίσκονται, πού μένουν, πού πάνε σχολείο, πού θα πάνε διακοπές και ο πατέρας το θεωρεί επικίνδυνο.
Ο πατέρας ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του μεγάλου γιου. Επίσης, ζητείται το ποσό των 1000 ευρώ από την κα Χρηστίδου προς τον κ. Μαραντίνη, αλλά και το ποσό των 450 ευρώ. Η κα Χρηστίδου εισπράττει πολλαπλάσια έσοδα», σημείωσε ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη, κ. Στρουγγάρης.
Την Παρασκευή 4 Απριλίου, η πρόεδρος ζήτησε να ακούσει τα δύο ανήλικα τέκνα της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο έρωτας μας κρατάει πολλά χρόνια», δήλωσε ο ηθοποιός για την αγαπημένη του σλυζ
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η Αγοραστή Αρβανίτη έφερε στον κόσμο τον γιο τους
Η δημοσιογράφος είχε μπει στην εντατική, έχοντας προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο ηθοποιός μιλά για την οικογένεια την καριέρα έξι δεκαετιών και τα παιδιά του σήμερα στο φως ξανά
Από το Πενήντα Πενήντα στη μουσική σκηνή - Η διαδρομή, οι συνεργασίες και το τέλος το 2014
Λίγο πριν από την προβολή νέου επεισοδίου της εκπομπής της στο ITV «Getting Filthy Rich»
To μήνυμα μετά το χειρουργείο
Τι είπε η Μαρίνα Σάττι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.