Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Απεχθάνομαι τη showbiz, μου φαινόμαστε φαιδροί

«Με τον σύζυγό μου δεν έχουμε κοινά ενσταντανέ», τόνισε μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δήμητρα Ματσούκα: Απεχθάνομαι τη showbiz, μου φαινόμαστε φαιδροί
Δήμητρα Ματσούκα: Απεχθάνομαι τη showbiz, μου φαινόμαστε φαιδροί © DPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δήμητρα Ματσούκα: Απεχθάνομαι τη showbiz, μου φαινόμαστε φαιδροί - «Με τον σύζυγό μου δεν έχουμε κοινά ενσταντανέ», τόνισε μεταξύ άλλων

Για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει αρνηθεί στην καριέρα της, τον χώρο της σόουμπιζ και την σχέση της με τα social media, μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα, στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Καλημέρα είπαμε;».

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε και την προσωπική ζωή της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να ξαναζήσει το πρώτο ραντεβού με τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Απεχθάνομαι αυτό που λέμε showbiz. Μου φαινόμαστε φαιδροί… Δεν καταλαβαίνω γιατί φωτογραφιζόμαστε σε ένα περιοδικό. Είναι μια διαδικασία λίγο γελοία, κάνεις τον ωραίο. Δεν είναι κάτι άλλο. Στα social media αισθάνομαι το φαιδρό να ελλοχεύει, όταν περνάω καλά με τους φίλους μου δεν θα σκεφτώ να το ανεβάσω. Προσέχω πώς συνδέεται το όνομά μου με τα πράγματα αλλά πολλές φορές δημιουργούνται καταστάσεις ερήμην μου. Είναι η τάση της εποχής να γεμίζουν οι εκπομπές με την άτυχη σου στιγμή, να βγαίνουν θέματα από το πουθενά. Είμαι συνηθισμένη, είμαι σε αυτή τη δουλειά 25 χρόνια» τονίζει η Δήμητρα Ματσούκα.

«Κρατούσα την προσωπική μου ζωή μυστική, αλλά και τώρα που έγινε γνωστή δεν έχουμε κοινά ενσταντανέ με τον Πέτρο Κόκκαλη στα social media. Είναι υποχρεωμένοι οι άνθρωποι να βγάζουν εκπομπές, άρθρα για αυτό ασχολούνται. Θα ήθελα να ξαναζήσω το πρώτο μου ραντεβού με τον σύζυγό μου. Ήταν στου Ψυρή, ήταν μια πολύ ωραία έξοδος» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d7533n9yfszl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.