- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Άδωνις Γεωργιάδης: Το νοσοκομείο του Βόλου διαρκώς προοδεύει και γίνεται καλύτερο
«Οι κρίσιμες ειδικότητες που έλειπαν έχουν πλέον καλυφθεί», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Κατά την επίσκεψη εγκαινιάστηκαν τα νέα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και δύο επιπλέον κλίνες ΜΕΘ, αυξάνοντας τη δυναμικότητα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας από οκτώ σε δέκα κλίνες
Τα νέα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τον τελευταίο σταθμό της διήμερης περιοδείας του στη Θεσσαλία.
Αναφερόμενος στη συνολική πορεία του νοσοκομείου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «σε σχέση με το 2019 σήμερα στο νοσοκομείο του Βόλου υπηρετούν περισσότεροι γιατροί, περισσότεροι νοσηλευτές και περισσότερο λοιπό προσωπικό. Άρα, το νοσοκομείο διαρκώς προοδεύει και γίνεται καλύτερο».
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 17, 2026
«Σήμερα είναι μια μέρα πολύ μεγάλης χαράς για το νοσοκομείο του Βόλου. Ένα νοσοκομείο που δεν είναι ένα οποιοδήποτε νοσοκομείο. Ο νομός Μαγνησίας έχει αυτό το νοσοκομείο και δεν έχει άλλο. Άρα, εδώ πρέπει να λειτουργούμε σωστά», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στα νέα ΤΕΠ, τα χαρακτήρισε «ένα από τα καλύτερα ΤΕΠ στη χώρα», σημειώνοντας ότι είναι «σχεδιασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα μέσα από την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά από την υπηρεσία της Γενικής Γραμματέως της κυρίας Βιλδιρίδη».
Όπως πρόσθεσε, «θα επιταχύνουν πολύ τη ροή των ασθενών, θα μειώσουν την αναμονή με περισσότερα κρεβάτια, περισσότερη βραχεία νοσηλεία και καλύτερο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό».
Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε, επίσης, στη στελέχωση του νοσοκομείου και στις ελλείψεις που είχαν καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα. «Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του, το στήριξε σε δύσκολες στιγμές, τότε είχαμε και μεγάλο έλλειμμα νοσηλευτών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιστεύω ότι με τις προκηρύξεις που κάνουμε τώρα και με το επικουρικό προσωπικό που φέρνουμε, θα μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να βοηθηθούν στην καθημερινότητά τους», σημείωσε.
Όπως ανέφερε ακόμη, οι κρίσιμες ειδικότητες που έλειπαν από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου έχουν πλέον καλυφθεί, υπογραμμίζοντας ότι «μετά από πολύ καιρό ο Βόλος είχε 100% επιτυχία στην προκήρυξη». Παράλληλα, προανήγγειλε ότι στην προκήρυξη του Οκτωβρίου θα συμπεριληφθούν και επιπλέον θέσεις μόνιμου προσωπικού.
Κατά την επίσκεψη εγκαινιάστηκαν και δύο επιπλέον κλίνες ΜΕΘ, αυξάνοντας τη δυναμικότητα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας από οκτώ σε δέκα κλίνες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
200 αστυνομικοί στην επιχείρηση «ΚΟΜΒΟΣ»
Οι αιχμές του υπουργού Υγείας κατά συναδέλφων του
Η πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης
Η υπουργός Παιδείας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους διορισμούς εκπαιδευτικών, λέγοντας ότι «έχουν γίνει χιλιάδες»
Ομιλία του πρωθυπουργού στο παλιό αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι
Για πρώτη φορά διακριτά όρια στη χρήση αλγοριθμικών και αυτοματοποιημένων συστημάτων ΑΙ
Συνάντηση της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με την Εκπρόσωπο του ΟΗΕ για τη Βία κατά των Παιδιών
Η Ανακοίνωση των Αντιδημάρχων, Παναγιώτη-Πάρη Χαρλαύτη και Θωμά Γεωργιάδη
«Υπάρχει όραμα και ελπίδα για τους νέους ανθρώπους; Βεβαίως υπάρχει», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας
«Ο Δήμος Αθηναίων έχει την ευθύνη να ενημερώσει πλήρως και δημόσια. Τώρα», δηλώνει ο πρώην δήμαρχος
Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε μήνυση για την παγίδευση του κινητού του
Θα στεγάσει χρήσεις του MOMus, της Κρατικής Ορχήστρας και του Κρατικού Ωδείου
Τελετή έναρξης του νέου αγγλόφωνου προπτυχιακού προγράμματος σπουδών Ιατρικής
Καταγράφηκαν λιγότερα εισοδήματα από τα πραγματικά
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της 5ης Οκτωβρίου 1944
Νίκος Χαρδαλιάς: «Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να φοβάται να ζητήσει βοήθεια»
Τι αλλάζει στην αγορά ενέργειας μετά την απόφαση των G7 για τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου
Όλες οι πληρωμές που έρχονται
Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.