- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε κλείνει η πλατφόρμα αιτήσεων της ΔΥΠΑ
Πότε αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε κλείνει η πλατφόρμα αιτήσεων της ΔΥΠΑ και πότε αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα
Για λίγες ώρες θα παραμείνει ακόμη ανοιχτή η πλατφόρμα αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2026 - 2027 της ΔΥΠΑ.
Συγκεκριμένα, οι αιτήσεις για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος της ΔΥΠΑ λήγουν μετά την παράταση που δόθηκε αύριο Κυριακή 3 Μαΐου 2026 και ώρα 23:59. Οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2026 υποβάλλονται μέσω gov.gr και αφορούν εργαζόμενους και ανέργους που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της περιόδου 2026-2027. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 350.000.
Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027: Πότε αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα
Εντός της τρίτης εβδομάδας του Μαΐου αναμένονται να αναρτηθούν τα τελικά αποτελέσματα από το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027».
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τι συνέβη στα αντίστοιχα προγράμματα προηγούμενων ετών, μόλις κλείσει η πλατφόρμα και ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των αιτήσεων, θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα με τους δικαιούχους - ωφελούμενους. Ακολουθεί μια περίοδος λίγων ημερών κατά τη διάρκεια της οποίας οι εν δυνάμει δικαιούχοι - ωφελούμενοι που «κόπηκαν», έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ένσταση. Όταν ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα. Αυτό, συνήθως, συμβαίνει μία εβδομάδα περίπου πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.
Ο «Κοινωνικός Τουρισμός ΔΥΠΑ 2026-2027» ξεκινά στις 18 Μαΐου. Επομένως, με βάση τα παραπάνω, τα τελικά αποτελέσματα με τις αιτήσεις που έλαβαν την οριστική έγκριση μετά την απόρριψη των ενστάσεων, αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ το χρονικό διάστημα μεταξύ 11-15 Μαΐου 2026.
Το πρόγραμμα καλύπτει έως 6 διανυκτερεύσεις σε όλες τις περιοχές της χώρας με μικρή ιδιωτική συμμετοχή. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα από 10 έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένα νησιά (σ.σ. Βόρεια Εύβοια, Λέσβος, Λέρος κ.α) και περιοχές στην ηπειρωτική χώρα (σ.σ. Έβρος, Θεσσαλία).
Το ενδιαφέρον για τις επιδοτούμενες διακοπές με voucher της ΔΥΠΑ είναι τεράστιο, με αποτέλεσμα τα προβλήματα στην πλατφόρμα να συνεχίζονται και η διαδικασία των αιτήσεων να εξελίσσεται με σημαντική καθυστέρηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο
Από την κλοπή στοιχείων καρτών έως τη διακοπή λειτουργίας επιχειρήσεων, ο ψηφιακός κίνδυνος κλιμακώνεται
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στην Κεφαλονιά για τις εκδηλώσεις εορτασμού του πολιούχου του νησιού
Μέσω ειδικής πλατφόρμας, τα σχολεία θα μπορούν να συμμετέχουν και να καταθέτουν τα θέματα που θέλουν να συζητήσουν
Σκληρή ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού
Νέο εθνικό πρότυπο κέντρο για την άνοια στο Περιστέρι
Παρέμβαση της υπουργού στο Συμβούλιο EPSCO που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο
Την Πέμπτη η ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τη διαφθορά
Συνέντευξη του εκτελεστικού προέδρου της METLEN στο CNBC
Οι περιφέρειες που καλύπτονται είναι η Αν. Αττική, Έβρος, Β΄ Πειραιώς, Α΄ Θεσσαλονίκης, Πιερία και Β3΄ Νότιος Τομέας Αθηνών
Το ελληνικό γιαούρτι, τα τυριά και τα φρούτα οδηγούν την εξαγωγική ανάπτυξη
Αναλυτικοί πίνακες με τις καταβολές που έγιναν
«Αποτελεί υποχρέωση της αναδόχου κοινοπραξίας η αποκατάσταση των ζημιών» ανέφερε ο υφυπουργός
Η χώρας μας δεν σταματά να αλλάζει πίστα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
Τι ζητά από τον πρόεδρο της εταιρείας
Ξύλο μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, λεηλασίες σε καταστήματα
Η δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.