- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Βαρουφάκης: Έχω κάνει ecstasy και χόρευα 16 ώρες - Θα ήθελα να δω τη Μέρκελ μαστουρωμένη
Οι αποκαλύψεις του επικεφαλής του ΜέΡΑ25
Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε αποκαλύψεις για τις ναρκωτικές ουσίες που έχει δοκιμάσει
Ο Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε στο podcast «Phasma» των Γάιας Μερκούρη και Δημήτρη Πετρίχου για τις ναρκωτικές ουσίες τις οποίες έχει δοκιμάσει.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι έχει δοκιμάσει ecstasy μία φορά στη ζωή του. «Έχω πάρει ουσίες, αυτό έλειπε να μην είχα. Δεν είμαι σαν τον Μπιλ Κλίντον, που είπε I don't inhale. Είμαι και λίγο βαρετός δυστυχώς. Έχω πάρει ecstasy μια φορά και ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, μέχρι τη μεθεπόμενη μέρα. Είχα μια ημικρανία απίστευτη, δεν ξέρω τι μου είχαν δώσει, ήταν στο Σίδνεϊ και θυμάμαι ότι ήταν πολύ σπουδαία στιγμή, το 1989. Θυμάμαι να χορεύω 15-16 ώρες σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά υπέφερα μια εβδομάδα μετά και δεν ξαναπήρα».
«Για μένα αυτό το οποίο ήταν πολύ ευχάριστο και παραμένει ευχάριστο αν και δεν βρίσκω πια, δεν μου δίνει κανείς, είναι το απλό χόρτο», είπε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.
Στην ερώτηση με ποιον από τους Άνγκελα Μέρκελ, Αλέξη Τσίπρα, Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Μητσοτάκη θα κάπνιζε «ολλανδικό τσιγάρο», ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: «Με την Άνγκελα, το συζητάς; Θα ήθελα να τη δω μαστουρωμένη. Όταν είσαι μαστουρωμένος ο εαυτός σου μεγαλώνει, οπότε φαντάζεστε έτσι τον Μητσοτάκη; Νομίζω ότι ήταν κάτι σαν Android και θα ήθελα να δω αυτό το Android μαστουρωμένο».
«Καταρχάς η κόρη μου δεν επιδέχεται συμβουλών από μένα. Τα έχει κάνει όλα και δεν χρειάζεται να τη συμβουλεύσω. Όταν οι γονείς λένε στα παιδιά μην κάνεις κάτι, θα το κάνουν. Δεν με πειράζει να πειραματιστεί, με πειράζει η εξάρτηση», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης σχετικά με το αν θα έδινε συμβουλές στην κόρη του περί ναρκωτικών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Η ομιλία του σε εκδήλωση στην Ουάσινγκτον
Ανάρτηση εκκαθαριστικών αρχές Μαρτίου, πληρωμή σε 12 δόσεις, εκπτώσεις έως 20% και διπλές χρεώσεις
Στις 11:30 η συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου
Σειρά επαφών του υπουργού στον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο για την ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου
Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του - Όσα είπε στο Face2Face με την Κατερίνα Παναγοπούλου
Σφοδρή σύγκρουση με βαριές εκφράσεις και αιχμές για βία, γλείψιμο και κάνναβη
Σφοδρή επίθεση σε συνδικαλιστές μετά την ένταση με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Κρατικό Νίκαιας
Πτώση ΠΑΣΟΚ, ρευστότητα για τη δεύτερη θέση και ευρεία στήριξη στη συνταγματική αναθεώρηση
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο οι ενεργειακές συμφωνίες
Επενδύσεις 1 δισ. ευρώ σε Ιόνιο και Κρήτη - Διπλασιάζονται οι θαλάσσιες περιοχές έρευνας
Ποιοι δικαιούνται τη στήριξη για να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα χωρίς οικονομική επιβάρυνση
Ο Υπουργός Υγείας δημοσιεύει φωτογραφία από τα επεισόδια και μιλά για βία στο ΕΣΥ - Προεξαγγέλλει έα επίσκεψη
Πώς το νέο μοντέλο ανίχνευσης αποκαλύπτει πολυδαίδαλα κυκλώματα και οφειλές εκατομμυρίων
Σχέδιο εξπρές για την εκκαθάριση εκκρεμοτήτων στον ΕΦΚΑ και δραστική μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ιδιώτες
Η ανάρτηση της για όσα έγιναν στη Νίκαια
Π. Καλλίρης: Νέες επενδύσεις και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στις περιοχές μετάβασης το 2026
Σταθερές τιμές σε βασικά προϊόντα, αυξήσεις σε θαλασσινά και εντατικοί έλεγχοι από την αρμόδια Αρχή
Στην 4η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης για το ΕΣΠΑ η χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.