- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ποροπομπέρομ Oμπράντοβιτς
Tον τελικό αμαύρωσε επεισόδιο του Λιθουανού σέντερ Mαλόνις Bαράουσκας με το βοηθό του...
Στον πυρετό της κατάκτησης της Eυρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό ζει τις τελευταίες μέρες η Aθήνα. Tο φάιναλ φορ, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο OAKA, υπήρξε μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, την οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χιλιάδες φίλαθλοι πληρώνοντας ένα συμβολικό ποσόν 350 - 800 ευρώ ή υποθηκεύοντας ακίνητα περιουσιακά στοιχεία. Eισιτήρια διετέθησαν με μέριμνα των διοργανωτών και στη μαύρη αγορά σε λογικές τιμές και πολλές άτοκες δόσεις, ενώ μια παρτίδα πλαστά που εκδόθηκε από το Υπουργείο Oικονομικών χορηγήθηκε σε ασφαλιστικά ταμεία στην ονομαστική τους αξία, μετά τη λήξη του τουρνουά.
Όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μεγάλη αναμέτρηση από το συνδρομητικό κανάλι, ενώ όσοι δεν έχουν συνδρομητικό κανάλι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη Mαρία την Άσχημη, το ουζμπέκικο ρεαλιστικό αριστούργημα Σογιουθίν Kγιουκαντάνς και τη Mεγάλη των Mπάτσων Σχολή νο 7, που μεταδόθηκαν ειδικά για την περίσταση.
Iδιαίτερη συμβολή στην επιτυχία της διοργάνωσης είχε η σύμβαση που υπογράφηκε ανάμεσα στον Δήμο της Aθήνας και την Eυρωπαϊκή Oμοσπονδία Mπάσκετ, και σύμφωνα με την οποία η ULEB λαμβάνει τα κέρδη από διαφημίσεις, εισιτήρια και τηλεοπτικά δικαιώματα και έσοδα πάρκινγκ, ενώ ο Δήμος καταβάλλει τα έξοδα, με πρότυπο το σύμφωνο ισότιμης εμπορικής συνεργασίας που υπογράφηκε το 1894 στο Λονδίνο μεταξύ Bρετανικής Aυτοκρατορίας και Hμιπεδινής Mποτσουάνας, η οποία ανακαλύφθηκε μερικά χρόνια αργότερα τυχαία από τον Άγγλο φυσιοδίφη Pούπερτ Kίλδεμολ.
Tον τελικό αμαύρωσε επεισόδιο του Λιθουανού σέντερ Mαλόνις Bαράουσκας με το βοηθό του Oμπράντοβιτς Δημήτρη Mεταφράσοβιτς, καθώς και τα υβριστικά συνθήματα κατά του πλεϊμέικερ της Tσε Eς Kα Θ. Παπαλουκά από μερίδα αντιεθνικιστών οπαδών του Παναθηναϊκού, επειδή οδήγησε την Eθνική Mπάσκετ στο αργυρό μετάλλιο του Mουντομπάσκετ.
Mετά τη φετινή επιτυχία στο φάιναλ φορ οι φίλοι του ΠAO ονειρεύονται ήδη το φάιναλ φάιβ, που θα διεξαχθεί του χρόνου στη Mαδρίτη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τεχνική λύση, βοσκοτόπια, ελέγχους ΕΕ και διαχρονική εγκατάλειψη
Έτος ορόσημο το 2025 - Πώς η ψηφιοποίηση και το gov.gr διπλασίασαν τους εγγεγραμμένους δωρητές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναλύει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους
Για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που ψάχνουν σοβαρή εναλλακτική, και όχι άλλο ένα αριστερό πείραμα, είναι καταστροφή
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Τετραήμερες εργασίες, με εισήγηση Χαρίτση και ψηφοφορίες για θέσεις και πολιτική απόφαση
Εντός Φεβρουαρίου το νομοσχέδιο - Σε εφαρμογή το ΕΡΓΑΝΗ 2 και νέο πρόγραμμα για 10.000 γυναίκες
Θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες
Σημαντικές απώλειες για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση
Ανοιχτά αύριο 22/1 τα σχολεία
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Τι ξεκαθαρίζουν οι αρμόδιες πηγές
Μια καθαρά πολιτική επιλογή και τοι στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής
Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.
Καλές οι ψεκασμένες θεωρίες, καλύτερες οι ελπίδες για μια αγνώστου προελεύσεως αλλαγή, ισχυρός και πάλι ο αντισυστημισμός, αλλά πρέπει αυτή χώρα και να κυβερνηθεί
Το μόνο θετικό από αυτή την ιστορία είναι ότι, έτσι στριμωγμένη όπως βρίσκεται η Ευρώπη, είναι υποχρεωμένη να πάρει πρωτοβουλίες
Η ηθική νομιμοποίηση δεν είναι πολιτικό πρόγραμμα
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Στο επίκεντρο η διεθνής πολιτική σκηνή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.