Πολιτικη & Οικονομια

e-ΕΦΚΑ: Αναδρομικά σε 47.055 συνταξιούχους - Πότε θα καταβληθούν τα ποσά

Χιλιάδες περιπτώσεις σε επανέλεγχο - Tι προέκυψε κατά τη διαδικασία εκκαθάρισης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο e-ΕΦΚΑ καταβάλλει στις 25 Αυγούστου αναδρομικά σε 47.055 συνταξιούχους - Χιλιάδες περιπτώσεις οδηγούνται σε επανέλεγχο ή μηδενικό αποτέλεσμα.
Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους, όπως ανακοινώθηκε από τον e-EΦΚΑ © Unsplash

Ο e-ΕΦΚΑ καταβάλλει στις 25 Αυγούστου αναδρομικά σε 47.055 συνταξιούχους - Χιλιάδες περιπτώσεις οδηγούνται σε επανέλεγχο ή μηδενικό αποτέλεσμα.

Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε την καταβολή αναδρομικών ποσών σε χιλιάδες συνταξιούχους στις 25 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Ν. 5018/2023.

Τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή αναδρομικών ποσών, σύμφωνα με το άρθρο 34 του Ν. 5018/2023, για το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 31η Μαρτίου 2023, σε 47.055 δικαιούχους συνταξιούχους που λαμβάνουν μέρισμα από τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, για τους οποίους έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης, όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ.

Επιπλέον, κατά τη διαδικασία εκκαθάρισης, προέκυψαν:

  • 7.318 περιπτώσεις συνταξιούχων που έχουν ήδη λάβει αναδρομικά στο αναφερόμενο χρονικό διάστημα και χρήζουν επανελέγχου.
  • 17.419 περιπτώσεις συνταξιούχων για τις οποίες το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης είναι μηδενικό, οπότε δεν προκύπτει καταβολή αναδρομικών.

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ τονίζει ότι παραμένει προσηλωμένη στην έγκαιρη και αξιόπιστη καταβολή των συντάξεων και των αναδρομικών ποσών στους δικαιούχους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY