- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Αχαΐα: Ανασκεύασε ο δημοσιογράφος για τη φερόμενη φωτιά στο «Καραμανδάνειο» - Περσινή η φωτογραφία
Η αρχική του ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη
Ανασκεύασε ο δημοσιογράφος για την φερόμενη φωτιά στο «Καραμανδάνειο»
Ανασκεύασε ο δημοσιογράφος που ανέβασε μια φωτογραφία σύμφωνα με την οποία το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο είχε παραδοθεί στις φλόγες συνέπεια της φωτιάς που πλήττει την περιοχή της Αχαΐας.
Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατήγγειλε τη διασπορά ψευδών πληροφοριών αναφορικά με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας. Όπως υπογράμμισε, το νοσοκομείο δεν απειλείται και δεν έχει πιάσει φωτιά, ενώ η φωτογραφία αποδείχθηκε περσινή.
«Το μίσος ορισμένων για να κάνουν αντιπολίτευση στον @kmitsotakis έχει φθάσει σε σημείο αρρώστιας», σημείωσε χαρακτηριστικά, καλώντας τον χρήστη που ανάρτησε τη φωτογραφία να την αποσύρει άμεσα και να ανασκευάσει.
Ο κ. Γεωργιάδης προειδοποίησε ότι, σε διαφορετική περίπτωση, το Υπουργείο Υγείας θα καταθέσει μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Παράλληλα, τόνισε ότι η προσπάθεια εκμετάλλευσης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί με τις πυρκαγιές, με στόχο την πρόκληση πανικού, «δεν θα καρποφορήσει».
Η ανάρτηση του δημοσιογράφου:
«Βασιζόμενος σε αποψινο δημοσιευμα και φώτο του in.gr ανεβασα μια εικόνα που δημοσιευτηκε το απογευμα απο το Καραμανδάνειο στο οποίο δεν αναφέρεται ότι είναι περσινή και μιλά για τη σημερινή φωτιά στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου λέγοντας επί λέξει: ''Χαρακτηριστικό είναι ότι το πύρινο μέτωπο κοντά στο νοσοκομείο έφτασε πέριξ του κτιρίου, με τον τρίτο όροφο να τυλίγεται στις φλόγες και καπνούς να εισέρχονται σε διαδρόμους και δωμάτια των μικρών ασθενών.' Η είδηση διαψεύδεται από το υπουργείο και για αυτό κατεβάζω την αναρτηση που αναπαρήγαγα από το in. Εδώ το δημοσιευμα».
Βασιζόμενος σε αποψινο δημοσιευμα και φώτο του in.gr ανεβασα μια εικόνα που δημοσιευτηκε το απογευμα απο το...
Posted by Giorgos Toulas on Wednesday, August 13, 2025
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι αν δεν καταβληθεί
Tο όφελος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.