Ζέττα Μακρή για τον γνωστό δημοσιογράφο: Με απειλούσε με αρνητικές δημοσιεύσεις
«Ο λόγος που βγήκα είναι για να αποδείξω πως δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο»
Ζέττα Μακρή για τον γνωστό δημοσιογράφο: Με απειλούσε με αρνητικές δημοσιεύσεις
Υπό κράτηση παραμένει ο γνωστός δημοσιογράφος και πανελίστας καθημερινής εκπομπής που συνελήφθη για εκβιασμό μετά από καταγγελία της πρώην υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε καφετέρια του Βόλου, υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι με τη Ζέττα Μακρή είχε επαγγελματική συναλλαγή για να διαφημίσει την πολιτική της δραστηριότητα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ιστοσελίδα που κατέχει αναρτούσε δημοσιεύματα σε βάρος της πρώην υφυπουργού.
Η βουλευτής της ΝΔ, Ζέττα Μακρή μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» για το πώς έπεσε θύμα εκβιασμού από δημοσιογράφο στον Βόλο.
«Μου είπε να αποφύγει τα αρνητικά δημοσιεύματα. Τον γνώριζα τον δημοσιογράφο. Ο Βόλος είναι μία μικρή πόλη και είχαμε καλές σχέσεις. Είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον γιο μου και με πόνεσε πολύ αυτό που συνέβη. Δεν μου άφηνε περιθώριο όμως η συμπεριφορά του. Επέλεξα να κάνω αυτό που έκανα με τον νόμιμο τρόπο και σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές. Ο λόγος που βγήκα είναι για να αποδείξω πως δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο. Αυτό είναι μία εξαίρεση και όχι ο κανόνας».
Ερωτηθείσα σχετικά με το πότε ξεκίνησε ο εκβιασμός, η Ζέττα Μακρή είπε «είναι κάποιοι μήνες, άργησα να το πιστέψω για έναν άνθρωπο που γνωριζόμασταν. Δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα, δεν είχα άλλο περιθώριο. Δεν το συζήτησα με στενούς μου συνεργάτες μόνο με τον γιο μου που είναι στην Ελλάδα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.