- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Δένδιας: Βαθιά ευγνωμοσύνη στις γυναίκες και τους άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων που κάνουν Ανάσταση με το όπλο στο χέρι
«Το "Χριστός Ανέστη" εδώ αποκτά μια διαφορετική σημασία»
Δένδιας: Βαθιά ευγνωμοσύνη στις γυναίκες και τους άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων που κάνουν Ανάσταση με το όπλο στο χέρι
Την βαθιά του ευγνωμοσύνη «σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων, που κάνουν Ανάσταση με το όπλο στο χέρι, ακριβώς για να μπορούν όλοι οι υπόλοιποι, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, να κάνουν Ανάσταση με την οικογένειά τους, στο σπίτι τους, με αγάπη και ασφάλεια» εξέφρασε με δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος μετέβη σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου, στην Παναγιά του συμπλέγματος Οινουσσών, στην περιφερειακή ενότητα Χίου.
«Το "Χριστός Ανέστη" εδώ στο νησί της Παναγιάς, στο συγκρότημα των Οινουσσών, στο απόλυτο ανατολικό άκρο της Ελλάδας, αποκτά μια διαφορετική σημασία. Μια διαφορετική θρησκευτικότητα» υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.
Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας επισκέφθηκε το επιτηρητικό φυλάκιο «Παναγιάς», συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και τον διοικητή της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) ταξίαρχο Χαράλαμπο Ψαρόπουλο.
Στην επίσκεψη παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Χίου Νότης Μηταράκης και Σταύρος Μιχαηλίδης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκος, ο δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ, ο τέως δήμαρχος Οινουσσών Ευάγγελος Αγγελάκος και ο εφοπλιστής Βασίλης Πατέρας, ο οποίος είναι και ο δωρητής της ανακαίνισης των εγκαταστάσεων του φυλακίου, στη μνήμη του πατρός του Ηλία Πατέρα.
Ο υπουργός ενημερώθηκε για την αποστολή του φυλακίου και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες που υπηρετούν σε αυτό, για το Πάσχα.
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας παρακολούθησε την Ακολουθία της Ανάστασης την οποία τέλεσε στο φυλάκιο ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Στόχος είναι η προσθήκη 258.000 νέων καταναλωτών και άνω των 2.000 χιλιομέτρων δικτύου
Σύντομα το πλαίσιο για τη μείωση του ενεργειακού κόστους
«Πότε επιτέλους θα παραδοθεί στους πολίτες;» ρωτά ο δήμαρχος Αθηναίων
Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για καθυστερήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.