- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Μπατζελή για απόφαση Πειθαρχικού: Μια πορεία διαγράφεται για 5 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου
«Ο εχθρός, ο αντίπαλος, είναι έξω από τα σύνορα και όχι στο κόμμα», δήλωσε
Η Κατερίνα Μπατζελή για την απόφαση του Πειθαρχικού του ΠΑΣΟΚ - Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις
Η Κατερίνα Μπατζελή έκανε τις πρώτες της τηλεοπτικές δηλώσεις, μετά την απόφαση του Πειθαρχικού του ΠΑΣΟΚ για αναστολή της κομματικής της ιδιότητας για έναν χρόνο.
«Προφανώς με στεναχώρησε η απόφαση, είναι μια πορεία που διαγράφεται για 5 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου. Είναι μια πορεία που ακολούθησε μεγάλες στιγμές στο ΠΑΣΟΚ, μεγάλους αγώνες», δήλωσε σήμερα (16.4) η Κατερίνα Μπατζελή στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Ήμουν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο πρόεδρος και συντονίστρια για τα ευρωπαϊκά αγροτικά ζητήματα, τον πολιτισμό και εκπροσωπούσα το κόμμα μου, τις πολιτικές μου ιδέες. Και τώρα προφανώς με μια διαδικασία που, δεν θα έλεγα ότι ήταν fast track, διότι στο fast track τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα, δεν δέρνεται μια ιστορία άνευ λόγου. Κράτησε 15-18 μέρες. Πριν 10 μέρες είχα πάει στο ΠΑΣΟΚ να συζητήσουμε, να δούμε τα θέματα ποια είναι. Πήρε αναβολή, έγινε Μεγάλη Τρίτη, παρουσιάστηκε το υπόμνημα για τις θέσεις που όφειλα να παρουσιάσω. Η απόφαση η οποία ελήφθη είναι ότι είχα μπροστά μου 10 μέρες για να εξηγήσω τη φράση αυτή. Όταν σου έχει επιδοθεί κλήση για το πειθαρχικό, δεν μπορείς να ομιλείς επί του θέματος. Εγώ πήγα με ένα υπόμνημα ολοκληρωμένο να μιλήσω στο κομματικό μου όργανο και εξηγήσαμε και μου εξηγήσανε».
Μπατζελή: Ο εχθρός, ο αντίπαλος, είναι έξω από τα σύνορα και όχι στο κόμμα
«Σέβομαι πέραν τις κομματικές διαδικασίες και τον εκάστοτε πρόεδρο και τον Νίκο Ανδρουλάκη, διότι εξελέγη πριν από λίγους μήνες και τονίζω πως εσωτερικοί εχθροί στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν. Δεν είμαι καν μέλος, είμαι φίλος του ΠΑΣΟΚ. Ο εχθρός, ο αντίπαλος, είναι έξω από τα σύνορα και όχι στο κόμμα», δήλωσε η κ. Μπατζελή και συνέχισε: «Έκανα κριτική διότι στη μια βδομάδα συζήτησης είχαν βγει διάφορα θέματα, ότι πάμε να ρίξουμε τον Ανδρουλάκη κτλ. Αυτά δεν υπάρχουν, είναι μυθεύματα. Σεβόμαστε τις εσωτερικές διαδικασίες, υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για τον τρόπο που πρέπει να οργανωθεί το κόμμα για να δώσει την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις προσέγγισης αυτών τρων θέσεων, οι οποίες όμως συντεταγμένα πηγαίνουν. Εάν ο άλλος απέναντι μπορεί να σε βλέπει ως κάτι άλλο, αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Έχω υποστηρίξει προέδρους που δυστυχώς για εκείνους, δεν έχουν εκλεγεί ποτέ ως πρόεδροι. ‘Ήμουν με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον κ. Δούκα, δεν εξελέγησαν, παρέμεινα όμως μέσα στο ΠΑΣΟΚ και υποστήριξα το κόμμα μου. Και νομίζω ότι όλος ο κόσμος που μένει στο ΠΑΣΟΚ παρά τις εσωτερικές αντιλήψεις, παραμένει», συνέχισε.
Μπατζελή: Ποτέ δεν πρόσβαλα τον Ανδρουλάκη, τον υποστήριξα στις υποκλοπές
«Το γεγονός η καταγγελία πως αισθάνθηκε μομφή και προσβολή και η απόφαση του πειθαρχικού ήταν ότι βλάπτω το κόμμα με τις δηλώσεις μου, σημαίνει κάτι άλλο για αυτούς που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τον τρόπο. Ποτέ το ΠΑΣΟΚ από τη γέννησή του δεν έχει διαγράψει πολιτικό στέλεχος ή στέλεχος για μομφή και προσβολή, μόνο επί θέσεων που έχουν χωριστεί και έχουν πάει σε άλλα κόμματα και ευελπιστώ πως αυτή η διαγραφή, γιατί περί διαγραφής πρόκειται, θα είναι και η τελευταία», ανέφερε η κ. Μπατζελή και τόνισε ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφια ούτε στις εκλογές, ούτε σε κάποιο κομματικό όργανο του ΠΑΣΟΚ, για έναν χρόνο. «Ποτέ δεν πρόσβαλα τον πρόεδρο και πάντα τον υποστήριξα στα θέματα υποκλοπών. Όποιος θεωρεί πως για οποιαδήποτε φράση μου, πίσω είναι οι υποκλοπές, εγώ δεν μπορώ να κάτω κάτι άλλο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.