- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη για έναν χρόνο η Κατερίνα Μπατζελή
Δεκτή η εισήγηση του πειθαρχικού
«Διαγραφή» ενός χρόνου αποφάσισε το Πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή
Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας της Κατερίνας Μπατζελή για έναν χρόνο αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ, η συνεδρίαση της οποίας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Χαριλάου Τρικούπη.
Η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ αποφασίστηκε με 8 ψήφους υπέρ και 3 κατά.
Η Επιτροπή προχώρησε στην απόφαση αυτή μετά την παραπομπή της πρώην υπουργού στο πειθαρχικό όργανο του ΠΑΣΟΚ με την κατηγορία της «προσβολής και μομφής κατά του προέδρου».
Η κ. Μπατζελή κατέθεσε σήμερα το απόγευμα με υπόμνημα την απολογία της, η οποία διήρκησε περίπου μισή ώρα.
Από την πλευρά της Επιτροπής, την εισήγηση έκανε η Εύα Ζούπη, κατά την οποία εισηγήθηκε την αναστολή για ένα χρόνο της κομματικής ιδιότητας της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και νυν μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
«Δεν υπάρχει λόγος παραπομπής. Δεν προκύπτει ούτε προσβολή ούτε μομφή στον πρόεδρο. Αναμένω τα αποτελέσματα για την επόμενη ημέρα. Ο γραμματέας θεωρούσε ότι η δήλωση ήταν για τις υποκλοπές. Η Ομάδα Αλήθειας έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία. Βρέθηκα στο Πειθαρχικό από δικό της κατασκεύασμα» δήλωσε η κ. Μπατζέλη μετά τη γνωστοποίηση της εισήγησης της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ.
Με ανακοίνωσή του, ο Χάρης Δούκας τονίζει πως οι διαγραφές ακόμα και με επιχειρήματα μεταξύ άλλων δεν έλυσαν ποτέ ούτε θα λύσουν πολιτικά προβλήμα και προσέθεσε ότι η παράταξη χρειάζεται ομοψυχία και σχέσεις εμπιστοσύνης οι οποίες χτίζονται με συλλογικές λειτουργίες και συντροφικότητα.
Η Μιλένα Αποστολάκη, σε συνέντευξή της στο ACTION24, δήλωσε πως με τη σημερινή απόφαση ολοκληρώνεται μια περίοδος εσωστρέφειας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα αύξηση θα εφαρμοστεί από την 1η Απριλίου
Το ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
Το μήνυμα της Αμερικανίδας πρέσβειρας για την 25η Μαρτίου
Το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης
«Η Ελλάδα προχωρά μπροστά παρά τις δυσκολίες»
«Χρόνια πολλά για τη μεγάλη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!»
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup
Στην εισήγησή του στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ
Στόχος είναι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς εξοπλισμού
«Ο κόσμος είναι οργισμένος και κάθε μέρα οργίζεται και περισσότερο με αυτά που βλέπει»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξηγεί γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Σύμφωνα με σχετική έκθεση της Κομισιόν
Μετά την παραίτηση Χαρίτση
Δεν παραιτείται από βουλευτής
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών
Με βάση ποια κριτήρια αξιολογείται η αίτηση στην πλατφόρμα
«Φωτιά» οι τιμές στα βενζινάδικα
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στη διαμόρφωση της αίθουσας του δικαστηρίου στη Λάρισα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.