Oι απαντήσεις του Forrest Gump 239
Μέλος του συλλόγου για τη θέσπιση ωραρίου για τα κάλαντα, με αυστηρή ώρα έναρξης τη 10η πρωινή
1 Υπάρχει κάποιο σίγουρο σημάδι για να καταλάβει κανείς πότε έχει ταραχές στο Σύνταγμα και πότε εορταστικές εκδηλώσεις;
Ο πιo σίγουρος τρόπος είναι να παρατηρείς τις διαδρομές των emo. Όταν αρχίζει η περίοδος των επεισοδίων, οι emo μαζεύονται όσο πιο κοντά μπορούν στα χημικά, γιατί αναπνέοντάς τα μπορούν να κλαίνε όχι μόνο αβίαστα αλλά και για πολύ περισσότερο, αφού ως γνωστόν τα δακρυγόνα είναι το viagra του καταθλιπτικού. Αυτό βέβαια ενέχει κινδύνους, διότι από την άλλη οι φράτζες τους είναι πολύ εύφλεκτες εξαιτίας της άπειρης λακ και σε πολλές περιπτώσεις οι αναρχικοί τούς εκσφενδονίζουν εναντίον των αστυνομικών, χρησιμοποιώντας τους σαν αυτοσχέδια πυρομαχικά. Μάλιστα, τη βραδιά των μεγάλων επεισοδίων, σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών, ήταν ένας emo που εξοστρακίστηκε κι έπεσε φλεγόμενος πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα. Την υπεράσπιση του δέντρου, όπως ήταν αναμενόμενο, ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.
2 Μια που το ’φερε η κουβέντα, γιατί ο Αλέξης Κούγιας δεν έχει ζητήσει ακόμα να ενταχτεί ο πελάτης του σε ειδικά προγράμματα spa και αρωματοθεραπείας για απομάκρυνση του stress, μέσα στις φυλακές, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα κάθε κατηγορούμενος;
Το αίτημα αυτό το φυλάει σαν εφεδρεία, για την περίπτωση που σταματήσουν τα επεισόδια πριν τα Χριστούγεννα και αρχίσει να λειτουργεί ξανά κανονικά η αγορά. Άλλωστε, ο λόγος που ανέλαβε εξαρχής τον ειδικό φρουρό, είναι για να εξασφαλίσει ότι το εμπορικό κέντρο θα είναι απροσπέλαστο λόγω επεισοδίων, οπότε η καινούργια του συνοδός αποκλείεται να του ζητήσει να πάνε για shopping και ν’ αναγκαστεί να πληρώσει εκείνος γιατί έτσι κάνουν οι επιτυχημένοι δικηγόροι. Ενώ πυροδοτώντας κάθε τόσο με τις δηλώσεις του νέα επεισόδια, προσφέρει επιτέλους στον εαυτό του τις ευτυχισμένες και κυρίως οικονομικές γιορτές που πάντα ονειρευόταν.
3 Τι ακριβώς κάνει μια χειροβομβίδα «κρότου-λάμψης» και θεωρείται τόσο τρομακτική;
Με το που σκάει, τραβάει με τον κρότο την προσοχή των εξαγριωμένων διαδηλωτών και αρχίζει να προβάλλει επάνω τους παλιά επεισόδια από τη «Λάμψη», για να τους υπενθυμίσει ότι ο πραγματικός εχθρός είναι ο Γιάγκος Δράκος. Οι χειροβομβίδες «κρότου-λάμψης» αντικατέστησαν το προηγούμενο μοντέλο, τις χειροβομβίδες «κρότου-καλημέρα ζωής», που δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές γιατί εκεί πρωταγωνιστούσαν αστυνομικοί και οι διαδηλωτές αντί να υποχωρήσουν, εξαγριώνονταν περισσότερο.
4 Είναι σύμπτωση που οι περισσότερες εκτελέσεις για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας, όπως αυτή του Μπάμπη Λαζαρίδη, γίνονται κοντά στις γιορτές;
Φυσικά όχι. Οι αρχιεκτελεστές, στο τέλος του οικονομικού έτους, έχουν να πληρώσουν δώρα Χριστουγέννων στους ανθρώπους τους και να τακτοποιήσουν μια σειρά από ληξιπρόθεσμες οφειλές, οπότε αναγκάζονται να εκτελούν περισσότερα συμβόλαια για να αυξήσουν τον τζίρο.
5 Αληθεύει ότι ο Αλέξης Κούγιας, στον προθάλαμο του γραφείου του, έχει κρεμάσει σε κορνίζα όλα τα εξώφυλλα στα οποία έχει εμφανιστεί ποτέ;
Πού είναι το κακό στο να θέλει να προσφέρει ψυχαγωγία στους πελάτες του που περιμένουν; Εξάλλου το γεγονός ότι τα έχει κρεμάσει στον προθάλαμο δείχνει σεμνότητα, γιατί αυτός ποτέ δεν κάθεται εκεί για να τα βλέπει. Ο συνάδελφός του Γιάννης Φλωρινιώτης, ας πούμε, δείχνει τι σημαίνει πραγματικά ναρκισσισμός, γιατί έχει κρεμάσει τους χρυσούς δίσκους του στο σαλόνι, για να τους βλέπει συνέχεια.
6 Τώρα με την κρίση και την αύξηση της ανεργίας, αυτές οι επιγραφές που απαγορεύουν την είσοδο στους «μη έχοντες εργασία» δεν ενθαρρύνουν τον κοινωνικό ρατσισμό;
Ίσως, αλλά εκείνο που προέχει είναι να τονωθεί η εμπορική κίνηση για να ενισχυθούν οι έμποροι του κέντρου, και η παρουσία των ανέργων δεν βοηθάει, γιατί χαλάει το κέφι σε όσους έχουν να ξοδέψουν.
7 Ωραία. Αποδείχθηκε ότι με τις δημοσκοπήσεις μπορούμε να κάνουμε τον πρωθυπουργό να φτάσει στα άκρα και να αναλάβει ακόμα και (θου Κύριε!) πολιτικές ευθύνες! Και τώρα τι κάνουμε;
Τώρα αρχίζουμε, πάλι μέσω των δημοσκοπήσεων, να του ζητάμε να απαγορέψει τη χρήση «κομοδινί» βαφής στα μαλλιά των βουλευτών του, να κάνει τα διαγγέλματά του τραγουδιστά σε στιλ «Γιοντλ» και να συμμετέχει στη ζωντανή αναπαράσταση της Γέννησης κάθε Χριστούγεννα, παριστάνοντας το κατσικάκι που ζεσταίνει τον Χριστό. Ακόμα και να φέρει τον Τατούλη πίσω, τώρα που αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο. Στην αρχή μπορεί να αντιδράσει, αλλά μόλις πέσει 4-5 μονάδες, θα παραδεχθεί ότι είχε εκτιμήσει λάθος τη σοβαρότητα της κατάστασής μας και θα τα κάνει όλα (ίσως εκτός από τον Τατούλη). Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα πάντα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιστορίες από τη Λατινική Αμερική: Από τον Πινοσέτ και τον Εσκομπάρ στις σύγχρονες Δημοκρατίες», του Ιάσονα Πιπίνη
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το βιβλίο του «Ιθάκη» στη Θεσσαλονίκη
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να γυριστεί στην Αθήνα
Στο πρώτο 15ημερο του Φεβρουαρίου η συνάντηση με τον Ερντογάν
Βίντεο του υπουργού Υγείας από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Πώς είναι δυνατόν να προκύψει από αυτήν την πολιτική Βαβέλ βιώσιμη εναλλακτική κυβερνητική λύση;
Εκτός Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Στα 3,026 δισ. ευρώ οι οφειλές τον Νοέμβριο, με μικρή μηνιαία μείωση αλλά ετήσια αύξηση
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς για τις μεταρρυθμίσεις του ΕΣΥ
Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εις μνήμην του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστασίου
«Τα Κέντρα Καινοτομίας που δημιουργούμε στη χώρα είναι σημείο αναφοράς για την εκπαίδευση», δήλωσε η Υπουργός
«Θα εφαρμοστεί ο νόμος όπως προβλέπεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Πλεόνασμα και αυξημένα έσοδα καταγράφει ο κρατικός προϋπολογισμός, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της ΤτΕ
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ θέτει όρια στον διάλογο με τους αγρότες και σχολιάζει ΟΠΕΚΕΠΕ, δημοσκοπήσεις και ελληνοτουρκικά
Σφοδρή επίθεση της ευρωομάδας της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στα μέτρα προστασίας αγροτών
Ένταση on air για τις δηλώσεις με τα ναρκωτικά - Η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά
«Δεν είναι πια ούτε στις λίστες των ανενεργών μελών της ΝΔ»
Τι επιλογές έχει όποιος ψηφίζει εκσυγχρονισμό και προσαρμογή στην πραγματικότητα;
«Δεν θα συζητήσουμε ποτέ θέματα κυριαρχίας της χώρας. Είναι αδιαπραγμάτευτα»
Η ιστορική ναυμαχία, ο Καποδίστριας και η φρεγάτα «Κίμων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.