- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Tάσος Γιαννίτσης: Κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο για αυτογκόλ του Νίκου Ανδρουλάκη
Με αφορμή την ομιλία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης
Tάσος Γιαννίτσης: Κυβερνητικά στελέχη κάνουν λόγο για αυτογκολ του Νίκου Ανδρουλάκη
Για «τεράστιο πολιτικό αυτογκόλ» από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Βουλή για την υποψηφιότητα του Τάσου Γιαννίτση για την προεδρία της Δημοκρατίας, κάνουν λόγο κυβερνητικά στελέχη.
Τα κυβερνητικά στελέχη σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ.Ανδρουλάκης στη Βουλή για την μεταρρύθμιση Γιαννίτση στο ασφαλιστικό η οποία αποσύρθηκε τελικά από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τόνισαν ότι «όπως προκύπτει ο κ. Γιαννίτσης χρειαζόταν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ το 2001 και όχι το 2025».
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Ανδρουλάκης, θέλοντας να βρει επιχειρήματα για την υποψηφιότητα του κ. Γιαννίτση, υπέπεσε σε ένα τεράστιο πολιτικό αυτογκόλ» ανέφεραν τα κυβερνητικά στελέχη και προσέθεσαν ότι «ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε από το βήμα της Βουλής: "Προτείναμε για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Τάσο Γιαννίτση, που συμβολίζει την Ελλάδα της προνοητικότητας, την Ελλάδα που εάν έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει στον σωστό χρόνο πολύ πιθανόν να μην είχαμε ζήσει την μνημονιακή καταστροφή"» και κατέληξαν λέγοντας: «Μόνο που η μεταρρύθμιση Γιαννίτση για το ασφαλιστικό το 2001, την οποία υπονοεί ο κ. Ανδρουλάκης ως προνοητική πολιτική, που μάλιστα θα απέτρεπε τη μνημονιακή καταστροφή, μπλοκαρίστηκε από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Όπως προκύπτει, ο κ. Γιαννίτσης χρειαζόταν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ το 2001 και όχι το 2025».
Τάσος Γιαννίτσης: Τα μηνύματα που θέλει να δώσει το ΠΑΣΟΚ, ξεπερνούν το πρόσωπό μου
Τον συμβολισμό της υποψηφιότητάς του τόνισε ο Τάσος Γιαννίτσης, ευχαριστώντας «τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ για την τιμή να με προτείνουν ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η πρόταση αυτή έχει για εμένα ιδιαίτερους συμβολισμούς», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Ο κ. Γιαννίτσης υπογράμμισε ότι «τα μηνύματα που θέλει να δώσει το ΠΑΣΟΚ, ξεπερνούν το πρόσωπό μου. Υποδηλώνουν την πολιτική ανάγκη για υπευθυνότητα και αξιοπιστία απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, υπέρβαση φοβικών συνδρόμων στην άσκηση της εξουσίας, πολιτική προνοητικότητα, ιδιαίτερα για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, ανάληψη πολιτικών ευθυνών και κόστους, αν η πραγματικότητα το απαιτεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.