- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Σήμερα το τετ - α - τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη
Σε τι αναμένεται να αναφερθούν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης - Νίκος Ανδρουλάκης: Σήμερα η συνάντησή τους - Ποια ζητήματα θα συζητήσουν
Σήμερα Τετάρτη (4.12) θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο τετ - α - τετ ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή.
Πρόκειται για θεσμική συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με στόχο να οικοδομηθεί ένα περιβάλλον συνεννόησης μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Ανδρουλάκη, με μία συνάντηση που αναμενόταν τα τελευταία περίπου τρία χρόνια.
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί στην αναγκαιότητα στήριξης στη Βουλή θετικών μεταρρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση για την ευημερία των πολιτών. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα με έμφαση στα ελληνοτουρκικά. Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να δώσει το στίγμα του ΠΑΣΟΚ ως αξιωματική αντιπολίτευση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται σήμερα να προτείνει στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης αλλαγή του τρόπου επιλογής των ανώτατων δικαστών και στρατηγική αντιμετώπιση του Δημογραφικού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο κ. Φλωρίδης δεν μπορεί να στέκεται στη θέση του»
Ο πρωθυπουργός ζητεί μεγαλύτερη δημοσιονομική ευελιξία από την Κομισιόν
Τι είπε για Τριαντόπουλο - Η απάντηση στον Τσίπρα
Στη δράση συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας, με στόχο να περιοριστεί το κόστος μετακίνησης
Η ακρίβεια στα καύσιμα και οι ευθύνες πολιτικών και κοινωνίας
«Τα κυβερνητικά μέτρα αποδεικνύουν πόσο καλή αξιωματική αντιπολίτευση είναι το ΠΑΣΟΚ»
Ένας χώρος συνάντησης, μάθησης και καλλιτεχνικής έκφρασης για ολόκληρη τη Βόρεια Αθήνα
«Αποστερήθηκε κρίσιμο αποδεικτικό υλικό»
Το ενδεχόμενο να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Αθηναίων και η κριτική για την εικόνα της πόλης σήμερα
Περισσότερο από θύμα αυτών των κακών γονιών (και κακών πολιτών), η νηπιαγωγός και οι χιλιάδες εκπαιδευτικοί που υφίστανται τα μύρια όσα, είναι θύματα του υπουργείου της Παιδείας.
«Δική μου ευθύνη να αξιολογώ ατομικές συμπεριφορές»
Οι 4 παρεμβάσεις που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο
Επισκέφθηκε διαμερίσματα που έχουν υποστεί ρωγμές
«Δεν μου συγχωρούν ότι έκανα τα πάντα να ξεκινήσει αυτή η δίκη»
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας
«Η γνωστή συμμορία της μιζέριας άρχισε την προπαγάνδα»
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης και υπέβαλε το τελευταίο αίτημα πληρωμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.