- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΥΡΙΖΑ: Στις 20 Νοεμβρίου το debate των υποψήφιων αρχηγών
Την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το debate των υποψήφιων αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Με την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα της ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Το debate θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024, στις 20:00, στο Ραδιομέγαρο. Θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤNEWS, ενώ ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στο ERTNEWS μέσω ERTFLIX και ertnews.gr. Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Χριστίνα Βίδου.
Οι Απόστολος Γκλέτσος, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Νικόλας Φαραντούρης συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους σε τέσσερις θεματικές ενότητες.
- Οικονομία
- Κλιματική κρίση
- Κοινωνικό κράτος/Κόμμα-οργάνωση
- Εξωτερική πολιτική
Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις τέσσερις θεματικές ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 120”.
Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Χριστίνα Βίδου θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής follow up ερωτήσεων σε καθέναν από τους τέσσερις υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 60’’.
Σε κάθε ενότητα, ο καθένας από τους υποψηφίους θα έχει το δικαίωμα υποβολής ερώτησης σε έναν έως δυο συνυποψήφιούς του. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και κάθε απάντηση τα 120’’.
Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του προσωπικού οράματος του κάθε υποψηφίου, χρονικής διάρκειας έως 180’».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Τι είπε για το ενδεχόμενο να δεχτεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι
Τι προβλέπεται στο νέο νομοσχέδιο για κράνος και όριο ηλικίας
Η μεγαλύτερη επένδυση αποχέτευσης στην Ελλάδα με ορίζοντα ολοκλήρωσης έως το τέλος της δεκαετίας
Προς ψήφιση στην αυριανή ολομέλεια της Βουλής οι νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας
Γιατί έκλεισαν οκτώ Δημοτικά
«Αυτό που έγινε σε εσάς θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ
Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Στις Κυκλάδες η αμόλυβδη αγγίζει τα 2,22 ευρώ το λίτρο
«Η ΔΕΘ θα είναι ο καθρέφτης της αλήθειας για όλους»
Σε ποιους τομείς επιβάλλεται η διακοπή εργασιών και πώς προστατεύονται οι ομάδες υψηλού κινδύνου
Ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση
Οι 5+1 παρεμβάσεις για την δημόσια παιδεία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους πολίτες να καταψηφίσουν τη ΝΔ - Πυρά για 13η σύνταξη, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
Προς ψήφιση και οι νέες διατάξεις για τα πατίνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.