- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Ποια θα είναι η θέση του Παύλου Γερουλάνου στο μετεκλογικό ΠΑΣΟΚ
Έρχεται «ανασχηματισμός» στην κοινοβουλευτική ομάδα
Παύλος Γερουλάνος: Ποια θα είναι η θέση του στο μετεκλογικό ΠΑΣΟΚ - Έρχεται «ανασχηματισμός» στην κοινοβουλευτική ομάδα
Τις αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ που θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες σχεδιάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης που ξεκίνησε σήμερα τις διαδοχικές συσκέψεις με τους ανθρώπους που «έτρεξαν» την προεκλογική του καμπάνια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ Ανδρουλάκης αναμένεται να δώσει αναβαθμισμένους ρόλους τόσο στον Παύλο Γερουλάνο αλλά και την Άννα Διαμαντοπούλου με τον «ανασχηματισμό» στην κοινοβουλευτική ομάδα να είναι θέμα ελάχιστου χρόνου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άλλωστε συνδέει την επανεκλογή του στην ηγεσία με την ανάγκη να υπάρξουν ευρύτατες αλλαγές στα πρόσωπα που θα αναλάβουν κρίσιμο ρόλο στη Χαριλάου Τρικούπη.
Οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί του πρώτου γύρου, Παύλος Γερουλάνος και Άννα Διαμαντοπούλου,που έχουν ήδη μιλήσει ανοιχτά για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η ηγεσία σε επίπεδο προσώπων με στόχο τη νίκη στις εθνικές εκλογές θα αναλάβουν διακριτούς ρόλους.
Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 για το πώς πρέπει να διαμορφωθεί η κατάσταση στο κόμμα, ο Παύλος Γερουλάνος είπε ότι «έχω ζήσει κι άλλους αρχηγούς πριν γίνουν πρωθυπουργοί ή πριν ζητήσουν για δεύτερη φορά την εξουσία και μπορώ να σας πω ότι μια τέτοια νίκη φέρνει αλλαγές και σημαντικές αλλαγές».
Προσέθεσε ότι «από όσα λέει, έχει καταλάβει κάποια πράγματα από αυτά που του καταλογίζουν. Οι πολίτες είπαν πολύ ξεκάθαρα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει μια δεύτερη ευκαιρία και πρέπει όλοι να αφήσουμε κατά μέρος την όποια κριτική έχουμε κάνει στο παρελθόν και τα όποια λάθη».
Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες πως θα του προταθεί θέση αντιπροέδρου στο κόμμα ή του ανατεθούν ατύπως αυξημένες αρμοδιότητες, ο Παύλος Γερουλάνος απάντησε ότι «θέση Αντιπροέδρου στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει καταστατικά. Δεν ξέρω τι σκέφτεται. Είναι δύσκολο να πω ποιες θα είναι οι αποφάσεις του».
Αναφερόμενος στη στάση των έτερων υποψηφίων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε: «Δεσμευόμαστε από την προεκλογική μας εκστρατεία, που αναβάθμισε το ΠΑΣΟΚ. Όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στην επόμενη ημέρα, γιατί μόνο έτσι μπορεί το ΠΑΣΟΚ να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.