- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεχαγιά: Έχουμε κουράσει και κάποιοι έχουν κουραστεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ
«Όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας να κινήσει τις διαδικασίες»
Βούλα Κεχαγιά: Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και το ζήτημα ηγεσίας
Κρίσιμη για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε η Βούλα Κεχαγιά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, σχολιάζοντας ότι «όποιος θέτει θέμα ηγεσίας πρέπει να επιδιώξει να κινήσει διαδικασίες».
«Εάν υπάρξουν θέματα, θα γίνουν όλα θεσμικά και καταστατικά», είπε η Βούλα Κεχαγιά σήμερα (2.9). «Πρέπει όλοι να σεβαστούμε το καταστατικό, όποιος θέτει θέμα ηγεσίας πρέπει να επιδιώξει να κινήσει διαδικασίες, όπως προβλέπει το καταστατικό. Όποιος θέλει, μπορεί να βάλει στην κεντρική επιτροπή όλα τα θέματα», δήλωσε σε άλλο σημείο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Κεχαγιά υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσουμε με τα σενάρια ότι φεύγουν βουλευτές από το κόμμα, αυτά τα ακούμε από πέρυσι. «Δεν έχω δει να φεύγουν και εύχομαι να μην συμβεί. Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη περίοδο, ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Είμαστε σε κρίσιμη φάση και κοροϊδευόμαστε αν κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Να μιλήσουν όλοι ανοιχτά στην ΚΕ και να δούμε πώς μπορούμε να συνεχίσουμε. Το ζητούμενο δεν είναι μια νέα διάσπαση, αλλά να δείξουμε στην κοινωνία ότι είμαστε η λύση για τα προβλήματά της. Έχουμε πρόγραμμα και θα το δείτε στη ΔΕΘ».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, παραδέχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ταλανίζεται από τα εσωκομματικά του: «Έχουμε κουράσει και κάποιοι έχουν κουραστεί μέσα στο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντέξει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.