- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι πρώτες αναρτήσεις του Πολάκη μετά τη διαγραφή του: «Δεν σταματάω, πάρτε το χαμπάρι. Μόνο ο λαός διαγράφει»
«Αύριο θα έχω μια καινούργια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο», έγραψε ο βουλευτής Χανίων
Οι πρώτες αναρτήσεις του Πολάκη μετά τη διαγραφή του: «Δεν σταματάω, πάρτε το χαμπάρι. Μόνο ο λαός διαγράφει - Αύριο θα έχω μια καινούργια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο»
«Δεν σταματάω πάρτε το χαμπάρι. Μόνο ο λαός διαγράφει», τόνισε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την λεκτική επίθεσή του σε συνεργάτιδα του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Ακόμη έκανε λόγο για «στήσιμο κανονικό», παραθέτοντας την παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την Ολοκληρωση της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης, όπου και σημειώθηκε το περιστατικό.
Σημειώνεται πάντως πως μετά τη χυδαία συμπεριφορά του και παρά τη διαγραφή του από την ΚΟ, ο Παύλος Πολάκης πήγε στη συνεδρίαση του οργάνου και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε «Ήμουν, είμαι και παραμένω ΣΥΡΙΖΑ».
Στην συνέχεια επανήλθε με νεότερη ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για «στήσιμο με ψεύτικα δάκρυα από την Λινού που έδωσε πάσα και εκτός και εντός».
Οι πρώτες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη μετά τη διαγραφή του:
Για αυτήν την τοποθέτηση με διέγραψαν από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου έβαλε ποινή μισό μισθό ο Τασούλας!!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ! Στήσιμο κανονικό! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ! Μόνο ο λαός διαγραφεί!!
Είχα ετοιμάσει αυτά για το βίντεο:
Η σημερινή μου παρέμβαση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που έρχεται να διαλύσει τον Τομέα της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης.
Τα βασικά σημεία των όσων είπα:
Σχετικά με το ζήτημα της επίταξης των γιατρών: Πάρτε πίσω το άρθρο
Απειλές αυτού του είδους και με το ιταμό ύφος του κ. Γεωργιάδη δεν περνάνε.
Το Σ/Ν που συζητάμε έχει ξετιναχθεί από τους φορείς που μίλησαν χθες. Δεν υπήρξε ένας να πει κάτι καλό. Κάνετε μια μεγάλη διοικητική αλλαγή η οποία θα αποσαρθρώσει το χώρο και βασικά θα αναιρέσει σε πάρα πολλούς τη δυνατότητα να επιλέξουν την οδό της θεραπείας και της απεξάρτησης και όχι της αποκατάστασης, της μείωσης της βλάβης και της ανοχής.
Στηρίξτε τα προγράμματα που έδωσαν ξανά ελπίδα σε χιλιάδες πρώην χρήστες και μην τα εξανδραποδίζετε με αυτό τον τρόπο.
Σχετικά με τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στους γιατρούς:
Απαιτείται-και στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε καταλήξει σε αυτό-διπλασιασμός έως τριπλασιασμός των αμοιβών του υγειονομικού δυναμικού.
Κάντε τα διάφορα κίνητρα πιο μεγάλα και με χαμηλότερο συντελεστή ώστε να μην παίρνει τα μισά η εφορία. Διαφορετικά ότι και να ανακοινώνετε δεν μεταφράζετε στην πράξη σε οικονομική ενίσχυση.
Και μη μας πείτε δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχουν αλλά είναι πολιτική επιλογή σας να δοθούν αλλού και θα σας πω ένα παράδειγμα:
Δεν είναι δυνατόν να δίνετε για ενεργειακή αναβάθμιση ενός ΚΥ, 600 με 800 τετραγωνικών μέτρων, 1.755.000 €. Γκρεμίστε το και με αυτά τα λεφτά σας χτίζω εγώ δυο!
Για το ΚΥ Φιλιατρών μιλάω.
Το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας στα Σφακιά, που ήταν 400 περίπου τετραγωνικά μέτρα, το χτίσαμε με 560.000 € μαζί με τον εξοπλισμό.
Λοιπόν… Πρώτον: Τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν τον χαρίζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε πρώην ούτε νυν!
Δώσαμε ψυχή κόπο και έργο και το 15-19 και από το 19 μέχρι σήμερα και ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΧΩΡΩ!
Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγραφεί από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!
Δεύτερο: Όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη «συγγνώμη» εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνης στην δημόσια υγεία και ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ «μπούλινγκ» σε μια μετακλητή του Άδωνη που κορόιδευε όση ώρα μιλούσα με ειρωνικά χαμόγελα, υποτιμητικές γκριμάτσες και χειρονομίες απαξίας!!
Τρίτο: Αύριο στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα έχω μια καινούργια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.