- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Υποψήφιος ακόμη και κόντρα στον Τσίπρα για την ηγεσία κοινού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο Κασσελάκης
«Το ΠΑΣΟΚ, που είναι ένα ιστορικό μπραντ, έχει μια σύγχυση για το τι πιστεύει»
Στέφανος Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος σε ένα κοινό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ακόμη και κόντρα στον Αλέξη Τσίπρα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/6/24) στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, μία εβδομάδα μετά τις Ευρωεκλογές.
«Πρόκειται για άλλη μία υπόθεση που είναι ντροπή. Δεν είναι η Δημοκρατία που μας αξίζει. Χαίρομαι που ο Άρειος Πάγος κινείται» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην αρχή της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας την υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα. «Έχουμε γίνει μια ανάλγητη κοινωνία» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά και την πρόταση για κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, σχολίασε: «Εαν η κοινωνία θελήσει αυτό να είναι αυτό το νέο σχήμα, προφανώς θα θέσω υποψηφιότητα για να εκλεγώ από τη βάση… Ακόμη και αν είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας».
Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Μου είναι αδιάφορο που κάλεσε τον κύριο Χαρίτση. Αν θέλει να προσκαλέσει το πρώην πολιτικό του συμβούλιο στην εκδήλωση που κάνει, είναι απολύτως σεβαστό».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα αποκάλεσε μόρφωμα η Νέα Αριστερά… «Η λύση είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των Ελλήνων. Υπάρχει το κοινοβουλευτικό και το δεύτερο κομμάτι είναι στην κοινωνία των πολιτών».
«Ένα από τα ζητήματα του ΠΑΣΟΚ, που έχει ένα ιστορικό μπραντ, έχει μια σύγχυση για το τι πιστεύει. Το είδατε στην ισότητα στο γάμο».
«Με είπε και tiktoker… Με το Lifestyle κομμάτι που έχει απωθήσει πολύ κόσμο, καταφέραμε να περάσουμε μηνύματα ενάντια στην προπαγάνδα Μητσοτάκη και για αυτό είμαι υπερήφανος» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Για την απόφασή του να απομακρύνει τον Θανάση Θεοχαρόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «περνάμε από μια περίοδο που πρέπει να υπάρχουν προσαρμογές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Στο τραπέζι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των πολιτικών και οικονομικών προκλήσεων
Πλειοψηφία υπέρ συνεργασιών, αποκλεισμού ΝΔ και προκριματικών – Τι δείχνει η Opinion Poll για το Dnews
Στο 13,4% το μισθολογικό χάσμα το 2022 και το 2024, στο 13,6% το 2023 – Πρωτιά στην Ενημέρωση και Επικοινωνία
Το νέο αεροδρόμιο Καστελίου θα υποδέχεται υπερδιπλάσιες πτήσεις – Υπεγράφη η σύμβαση αεροναυτιλίας
Ενιαίο μήνυμα μνήμης και κυριαρχίας για τα Ίμια – «Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο»
Γιατί η εξήγηση περί τρολαρίσματος είναι πιο πειστική
Ο υπουργός Άμυνας για Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Σαχέλ στην παρουσίαση βιβλίου στο Σαρόγλειο Μέγαρο
«Αν δω ότι μπορώ να βοηθήσω σε συγκλίσεις για την πατρίδα μου θα το κάνω» είπε ο πρώην υπουργός
«Γνωρίζω ένα πρώιμο κομμάτι της ιστορίας αρκετά καλά» ανέφερε ο υπουργός
ΟΗΕ, Κυπριακό, ελληνοτουρκικά και Λιβύη στο επίκεντρο της ελληνικής διπλωματίας στη Νέα Υόρκη
Δείτε αναλυτικά παραδείγματα
Συντονιστής ο Γιώργος Σιακαντάρης
Έκανε λόγο για «στοχοποίηση» του ιδίου και της κυβέρνησης - «Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης
Aποκλεισμό από αριστερές οργανώσεις καταγγέλλει ο ίδιος
Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, δεύτερη ξανά η Πλεύση
Η πλειοψηφία των ειδικών προκρίνει την ενίσχυση της παραγωγικότητας
Επείγουσα η ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, τόνισε η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.