Πολιτικη & Οικονομια

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουλίου και αυτός είναι ο λόγος

Πότε θα φανούν τα χρήματα στα ATM

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συντάξεις
Συντάξεις © Sven Mieke/ Unsplash

Συντάξεις Ιουλίου 2024: Πότε θα καταβληθούν στους συνταξιούχους

Tο πρώτο μεγάλο «κύμα» πληρωμών για τις συντάξεις Ιουλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου, με τους συνταξιούχους να βλέπουν πάντα τα χρήματα στους λογαριασμούς τους από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης μέρας λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, καθώς οι τράπεζες θα είναι κλειστές τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

Συντάξεις Ιουλίου 2024: Οι ημερομηνίες πληρωμής 

Η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των συνταξιούχων αναμένεται να γίνει ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής (21.6). Σύμφωνα με το Mega, ως πρώτη ημέρα για την καταβολή των συντάξεων ορίζεται η Τρίτη (25.6), ωστόσο αφορά τους συνταξιούχους που λαμβάνουν κύριες συντάξεις από ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ από 1/1/2017. Την ίδια ημέρα, θα καταβληθούν και οι επικουρικές του ιδιωτικού τομέα.

Οι υπόλοιπες συντάξεις θα καταβληθούν την Πέμπτη (27.6) και στα ATM τα χρήματα θα φανούν από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, δηλαδή από τις 26.6. Η πληρωμή θα αφορά κύριες συντάξεις από ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, Τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜ ενώ θα πληρωθούν και οι επικουρικές του Δημοσίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d20a2jlqpn69)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο
Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο

Το ανόητο σύνθημα «να φύγει ο Μητσοτάκης» να μετατραπεί σε προσκλητήριο για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Η Διαμαντοπούλου μπορεί. Οι ψηφοφόροι θέλουν;

Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών
Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών

Ο πρωθυπουργός παρευρέθη στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.