- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βούλα Κεχαγιά: Καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη
Σήκωσε το «γάντι» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Ευρωεκλογές 2024: Ντιμπέιτ Μητσοτάκη-Κασσελάκη ζητάει η Βούλα Κεχαγιά - Σήκωσε το «γάντι» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Πρόσκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να προσέλθει σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη ενόψει Ευρωεκλογών, απηύθυνε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βούλα Κεχαγιά, με αφορμή της δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου».
Το μήνυμα της Βούλας Κεχαγιά για ντιμπέιτ του πρωθυπουργού με τον Στέφανο Κασσελάκη
«Επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπονόησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη ούτως ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα», υπογραμμίζει η Βούλα Κεχαγιά.
«Σε όποιο μέρος θέλει, όποτε θέλει μέχρι την Παρασκευή και με όποιον ή όποιους δημοσιογράφους ο ίδιος επιθυμεί», σημειώνει και συνεχίζει: «Και τότε θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφορούν: την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών αρχηγών, το πώς αμείβεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, ποιες είναι οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με τη ΝΔ και ποια είναι τα τιμολόγια που έχουν βγει για την αμοιβή του και φυσικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια και τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.
Στη διάθεσή τους».
Η απάντηση της ΝΔ για Πόθεν Έσχες Κασσελάκη και debate
Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού:
«Εννέα αναρτήσεις και ανακοινώσεις του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα μέσα σε λιγότερο από 17 ώρες, μάλλον προδίδουν απλώς τον πανικό του. Όπως, επίσης, πανικό προδίδει να ζητάς ντιμπέιτ λίγες μέρες πριν τις εκλογές όταν έχεις αποφύγει ακόμα και τη διακαναλική και όταν στις περισσότερες "απλές" συνεντεύξεις το βάζεις στα πόδια!
»Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στον κ. Κασσελάκη με τα πολλά νέα ερωτήματα που προέκυψαν χθες μετά την "κατάθεση" του ιδιότυπου excel που βάφτισε "πόθεν έσχες", στην απάντηση των οποίων σίγουρα δεν βοηθάει ο πανικός.
»Όπως και να 'χει, εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τα σημαντικά διακυβεύματα των επερχόμενων εκλογών σχετικά με το νέο Ταμείο Ανάκαμψης, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική, την κοινή αμυντική πολιτική, τον πόλεμο στην ακρίβεια μέσω των εργαλείων της ενιαίας αγοράς, την πράσινη μετάβαση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών που περνάει μέσα από τις μάχες που θα δοθούν τα επόμενα 5 χρόνια στις Βρυξέλλες.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.